Dostum yayınlansa dahi nasıl bir sunumu olacak bilmediğim için anlayacağımı sanmam :) Az önce bir kere girebildim şimdi yine kapalı
Vay anam vay yazılanlara bakılırsa bizim iş umutsuz vaka işimiz eğer apple hukiki mücadeleye kaldıysa yandık müjde hepimizin nurtopu gibi bir ipod u oldu hemde en afillisinden
Sonuç olarak hala çıkmadı dimi ?
Bu arada ben isviçreden aldım bir tane 16gb sim kilitsiz su an kullanıyorum. yaklasık 1200 tl filan geldi. 580 Euro... Elimde şu an 1 iphone 4, 1 tane de ipod 4 bekliyorum :)
yahu arkadaşlar dünyada bir sürü insan unlock bekliyor ve henüz kimsenin hişbir şeyden haberi yok. nasıl bir durum bu anlamak mümkün değil. hepimize allah sabır versin diyoruz ana nereye kadar.[/size]
quote:
Orijinalden alıntı: xcagatay
Sonuç olarak hala çıkmadı dimi ?
Malesef çıkmadı hala beklemedeyiz
cikacak cikacak ama ne zaman ?
4.3 ün çıkışına kitlediler belliki. ne zaman çıkarır apple yeni yazılımı belli değil
civciv çıkacak kuş çıkacak :) valla yedirttiler kafayı.
Bu saatten sonra çıkarsa ekime kadar,çıkmazsa......................................
16 sında satıcam ben telefonu kafaya koydum
Arkadaşlar turkcellden aldığım iphone 4 e 4.2.1 jb yapmak istiyorum ama çıkmadı henüz dimi? sadece bi sitede buldum ondada eğer yaparsam bidaha asla orjinal baseband kullanmıyacağım uyarısı vardı. Henüz çıkmadımı JB?
Arkadaşlar turkcellden aldığım iphone 4 e 4.2.1 jb yapmak istiyorum ama çıkmadı henüz dimi? sadece bi sitede buldum ondada eğer yaparsam bidaha asla orjinal baseband kullanmıyacağım uyarısı vardı. Henüz çıkmadımı JB?
arkadaslar bu konuda bilgisi olan yokmu acaba 4.2.1 jb ypiliyor ancak bb yukseliyormu sadece jb de ? ve forumda yazilan sey eger herhangi bir sebepten telefonu kapatip acarsak tekrar jb yapmak gerekiyormus ? lutfen bu konuda bilgisi olan varsa ozellikle IPHONE 4 icin
link dogru dosya dogru islem dogru ama unutmayin ki
Tethered in anlamını bilmeyenler için hemen dip not verecek olursak eğer, telefonunuz herhangi bir sebepten ötürü kapanırsa, açmanız için usb ile bilgisayara bağlamanız gerekecek
Bu iş iyice esaret halini almaya başladı unlock tarihini ... et bari 4.3 ün çıkış tarihini versinler sim kilit kelimesini duymak istemiyorum artık ya millet dalga geçer oldu ayfon 4 var kullanamıo diye yeter lan
ayfonunda jeyilbirekinde anlokunda başlıcam şimdi...... telefonun modası geçti bi alo diyemedim kırıp atıcam en sonunda offf