Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: geceleriişgören

ALLAH HEPİNİZE SABIR VERSİN YA 3G KULLANIYORDUM 2 SENE ÖNCE BU KADAR UGRAŞMAYA DEĞER Mİ BİLMİYORUM 3 AYDAN FAZLA BEKLEYEN VARMIŞ. 1500 LİRAYA CİHAZ AL 3 AY BEKLE VALLA NASIL SABIR VAR ARKADAŞLAR SİZDE BEN OLSAM DUVARDA PARÇALARDIM. DEĞER Mİ BU CİHAZ İÇİN ORASIDA MUAMMA. BEN BLACBERRY E YÖNELDİM ARTIK. SİZDE ÖZELLİK İSTİYORSANIZ ANDROİDE GEÇEBİLİRSİNİZ . SİZE DESTEĞİM DEVAM EDECEK İLLAKİ UNLOCK ÇIKACAK MERAK ETMESİN KİMSE NOELDEN SONRA KESİN ÇIKIYORMUŞ YABANCI SİTELERDE KONUŞULANLARA GÖRE ÖYLE. ZATEN 3G VE 3GS CIKTIGINA GÖRE 4 DE ÇIKACAK UNLOCK. SATIŞ STRATEJİSİ APPLE IN HACKER LARA ZATEN ŞİRKET VERİYOR BU ÇÖZÜMLERİ RAHAT OLUN YANİ

1500 lira versem parçalarım zaten simfreeleri o kadara satılıo. biz 930 ile 1050 lira arası para vermişizdir en fazla

• bir de sherif in bir tweetini yazayim bikac kisi arasinda gecen bi konusma olmus

Karn_Lims
    @sherif_hashim how is it working ? people say there are many bugs in this beta version.
    @Karn_Lims yeah, lot of bugs, hence it is beta :) , but a great step forward too

calisiyor mu insanlar beta versiyonunda cok bug oldugunu soyluyor demis sherif de evet baya bi bug var ne de olsa beta diyor ama buyuk bir adim oldu diyor

virgiliodoria Virgilio Dória
    @sherif_hashim Excuse, but when you talk about beta version bugs you refer to the 02.10.04bb?
    @virgiliodoria no, the 4.2.1 beta untethered jb ones, unlocks usually contain no bugs, they either work or not :)

bu elemanda soruyo betadaki buglar derken bb 02.10.04 unlocki mi kastediyorsun diye sherif de yok 4.2.1 ut jb den bahsediyorum, unlocklarda genelde bug olmaz ya calisir ya calismaz diyor

iamlucasking
    @sherif_hashim Hm. So what you are saying is that you guys haven't found an unlock for 02.10.04 yet? :(
    @iamlucasking lol, where did i say that?
    @sherif_hashim Well, if they either work or don't... And we don't have one yet, doesn't that imply that you haven't found one?
    @iamlucasking that's tricky, i m not falling into that, but as a rule we don't start mentioning with no solid background :)

sonra baska bi eleman o zaman 02.10.04 icin bir unlock bulamadiginizi soyluyorsunuz diyor sherif de onu nerden cikardin diyor eleman da ya calisir ya calismaz demissin calisan bi tane olmamasi da bulamadiginizi gostermiyor mu diyo sherif de biraz aldatici bi soru olmus atlamiyorum diyor ama kural olarak kesin birseyler olmadan konusmuyoruz diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: quinn86

Arkadaşlar size çok önemli bir sorum var, bilen arkadaşlar anlaşılır bir biçimde yanıtlarlarsa çok sevinirim.

Bugün benim de Amerika'dan At&t kilitli iphone 4'üm geldi ve aranıza katıldım :)

Versiyonu: 4.1
    Basebandi: 02.10.04

Şimdi yeni gelen telefonu 4.2.1'e yükselteyim mi, böylece kalsın mı? Daha önce iphone3g kullanıyordum(factory unlock) onun içindekileri buna yüklemeye kalkınca iphoneun sürümü eski diye yüklemedi. Bende ileride unlockta sorun olmaması için hiçbir şey yapmadım.

Cevaplarınızı bekliyorum...

öyle bir hata yapma. basebandın yükselir. 1 yıl daha beklersin... ayrıca unlockun hangi versiyona göre cıkacağı belli değil. 4.2.1 e göre cıkartmayabilirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

Dünden beri bizim hackerlerden ses seda yok

MuscleNerd online :)
  • önce 4.2.1 jailbreak'i çıkartıp, unlock'u ondan sonra mı yayınlıcaklar acaba? sanki böyle yapıcaklarmış gibi gelio bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adminnuh

quote:

Orijinalden alıntı: quinn86

Arkadaşlar size çok önemli bir sorum var, bilen arkadaşlar anlaşılır bir biçimde yanıtlarlarsa çok sevinirim.

Bugün benim de Amerika'dan At&t kilitli iphone 4'üm geldi ve aranıza katıldım :)

Versiyonu: 4.1
    Basebandi: 02.10.04

Şimdi yeni gelen telefonu 4.2.1'e yükselteyim mi, böylece kalsın mı? Daha önce iphone3g kullanıyordum(factory unlock) onun içindekileri buna yüklemeye kalkınca iphoneun sürümü eski diye yüklemedi. Bende ileride unlockta sorun olmaması için hiçbir şey yapmadım.

Cevaplarınızı bekliyorum...

öyle bir hata yapma. basebandın yükselir. 1 yıl daha beklersin... ayrıca unlockun hangi versiyona göre cıkacağı belli değil. 4.2.1 e göre cıkartmayabilirler...

Ok beklemede kalıyorum o zaman çok teşekkür ederim..

Bir sorum daha olacak versiyon şu an 4.1ken jailbreak yapıp shsh almama gerek var mı? Forumda araştırdım fakat kesin bir bilgi bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

quote:

ALLAH HEPİNİZE SABIR VERSİN YA 3G KULLANIYORDUM 2 SENE ÖNCE BU KADAR UGRAŞMAYA DEĞER Mİ BİLMİYORUM 3 AYDAN FAZLA BEKLEYEN VARMIŞ. 1500 LİRAYA CİHAZ AL 3 AY BEKLE VALLA NASIL SABIR VAR ARKADAŞLAR SİZDE BEN OLSAM DUVARDA PARÇALARDIM. DEĞER Mİ BU CİHAZ İÇİN ORASIDA MUAMMA. BEN BLACBERRY E YÖNELDİM ARTIK. SİZDE ÖZELLİK İSTİYORSANIZ ANDROİDE GEÇEBİLİRSİNİZ . SİZE DESTEĞİM DEVAM EDECEK İLLAKİ UNLOCK ÇIKACAK MERAK ETMESİN KİMSE NOELDEN SONRA KESİN ÇIKIYORMUŞ YABANCI SİTELERDE KONUŞULANLARA GÖRE ÖYLE. ZATEN 3G VE 3GS CIKTIGINA GÖRE 4 DE ÇIKACAK UNLOCK. SATIŞ STRATEJİSİ APPLE IN HACKER LARA ZATEN ŞİRKET VERİYOR BU ÇÖZÜMLERİ RAHAT OLUN YANİ

1500 lira versem parçalarım zaten simfreeleri o kadara satılıo. biz 930 ile 1050 lira arası para vermişizdir en fazla

ilk zamanlarda yurt dışı cihazları türkiyeden elden alanlar var 1500 liralara herkes dışardan getiremediği için elden alıyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

quote:

ilk zamanlarda yurt dışı cihazları türkiyeden elden alanlar var 1500 liralara herkes dışardan getiremediği için elden alıyorlar

çok yazık olmuş o zman Allah onlara dahaçok sabır versin o zman turkcell vip üyelere 1600 gibi bi rakkama veriodu zaten neyse şemsiye açılmazmış beklicez artık

• Arkadaşlar bende Iphone 4 4.1 (02.10.04) var. Unlock bekliyorum... Sizce 4.2ye update edeyim mi yoksa riske girmeyeyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afesacarsoy

Arkadaşlar bende Iphone 4 4.1 (02.10.04) var. Unlock bekliyorum... Sizce 4.2ye update edeyim mi yoksa riske girmeyeyim mi?

sakın haaa
  • Arkadaslar, 01.01.2011 tarihinde Amerikadan bir Iphone 4 32 GB gelecek bana. Ama icinde handi iOS var bilmiyorum. Sizce hangi iOS vardir.
  • %90 4.1dir hocam yani aramıza hosgeldinn :)
  • Herkese günaydın :)
  • BEYLER ŞAK ŞAKLA ADAMLARI POHPOHLAMAYLA GEÇMEZ GOOGLE DIYCELERIMI CEVIRDIM DEV MESJ BASTIM SIZDE SAK SAK YAPICANIZA BASIN SITEM MSJ ELLERI MAHKUM YAPICAK BEDAVA YAPMIYORLAR...

DEV TEAM GELEN MSJ

itezlo commented on - blog.iphone-dev.org:

Better stay on 4.1.0 because of untethered JB! Wait for untethered JB for 4.2.1

Go to comment
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_sy

Arkadaslar, 01.01.2011 tarihinde Amerikadan bir Iphone 4 32 GB gelecek bana. Ama icinde handi iOS var bilmiyorum. Sizce hangi iOS vardir.

4.2 satılmaya başlayalı nerdeyse 1 ayı bulacak. Sizinki de büyük ihtimalle 4.2 olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_sy

Arkadaslar, 01.01.2011 tarihinde Amerikadan bir Iphone 4 32 GB gelecek bana. Ama icinde handi iOS var bilmiyorum. Sizce hangi iOS vardir.

kardeşime ingiltere'den iki hafta önce iphone 4 alındı ve onda 4.2.1 vardı. 01.01.11'de alınan bir telefonda da 4.2.1 olma olasılığı çok yüksek.
  • slm arkadaşlar
    Tinyumbrella ile SHSH kayıdı aldım
    3 ayrı ios aldı ve her shsh kayıdı 60 kbyte civarında bu normalmı
    sizde kaç byte

tşklr
  • 45 . sayfa hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA
    slm arkadaşlar
    Tinyumbrella ile SHSH kayıdı aldım
    3 ayrı ios aldı ve her shsh kayıdı 60 kbyte civarında bu normalmı
    sizde kaç byte

tşklr

O kadar hocam dogrudur.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.