Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak11

Ganyanlar açıldı

a) 2 Ocak
    b) 9 Ocak
    c) 16 Ocak
    d) 30 Şubat
    e) Hepsi

2 Ocak ta çıksın doğum günü hediyesi olur bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRDeN

quote:

Orijinalden alıntı: burak11

Ganyanlar açıldı

a) 2 Ocak
    b) 9 Ocak
    c) 16 Ocak
    d) 30 Şubat
    e) Hepsi

2 Ocak ta çıksın doğum günü hediyesi olur bana

Oldu o zaman 20 Nisan'da çıksın bana dogum gunü hediyesi olsun xD

Daha erken doğan yok Mu forumda arkadaslar xD

• Bu gidişle 9 ay 10 gün sonra çıkar :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengogan

Bu gidişle 9 ay 10 gün sonra çıkar :)))

+1

nur topu gibi bi ayfonumuz olcak sonra ama modası geçmiş olacak
  • arkadaşlar bu haşim kimdir?birde dünyada bu işi bundan başka yapabilen yok mu burada okadar bilgili arkadaşlar var sağolsunlar ne sorsak cevaplıyorlar birtek unlock ne zaman çıkacak onun cevabı yok yani demek istediğim bu unlock olayını türkiye de bir kişi çözemezmibu kadar zormu bu iş? banada ocakın 4ünde abd den bir ip4 gelecek inanın içime şimdiden kurt düştü 630 usd para verecem gelince gönderen arkadaş sadece kayıt yaptır kullan dedi buradaki arkadaşlara soruyorum unlock bekliycen diyor arkadaşa dönüyorum olum açılmaz diyorlar burada diyorum ben mağazadan aldım kontratlı kitli değil diyor inanın ben bile şimdiden ne yapacağımı şaşırdım bana bir bilgi verin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teleteks

arkadaşlar bu haşim kimdir?birde dünyada bu işi bundan başka yapabilen yok mu burada okadar bilgili arkadaşlar var sağolsunlar ne sorsak cevaplıyorlar birtek unlock ne zaman çıkacak onun cevabı yok yani demek istediğim bu unlock olayını türkiye de bir kişi çözemezmibu kadar zormu bu iş? banada ocakın 4ünde abd den bir ip4 gelecek inanın içime şimdiden kurt düştü 630 usd para verecem gelince gönderen arkadaş sadece kayıt yaptır kullan dedi buradaki arkadaşlara soruyorum unlock bekliycen diyor arkadaşa dönüyorum olum açılmaz diyorlar burada diyorum ben mağazadan aldım kontratlı kitli değil diyor inanın ben bile şimdiden ne yapacağımı şaşırdım bana bir bilgi verin?

kontratsız olması farklı simkilitsiz olması farklı. malesef unlock bekleyeceksiniz, telefonunuz simkilitli. amerikadan alınınca başka bir alternatifte olamazdı zaten.

• ya geçenlerde bir telefoncu arkadaşın akrabası bir ip4 getirmiş abd den 1100tl 1000e ver alayım dedim vermedi sonra piyasayı araştırdım ip4 hiç biryerde yok adamı buldum 1100 nakit verdim herif vaz geçti satmadı.ama onun telefonunda unlock falan yoktu hattını tak kullan dedi oda abd den gelmiş o nasıl kullanabiliyor?
  • quote:

ya geçenlerde bir telefoncu arkadaşın akrabası bir ip4 getirmiş abd den 1100tl 1000e ver alayım dedim vermedi sonra piyasayı araştırdım ip4 hiç biryerde yok adamı buldum 1100 nakit verdim herif vaz geçti satmadı.ama onun telefonunda unlock falan yoktu hattını tak kullan dedi oda abd den gelmiş o nasıl kullanabiliyor?

Onunki önceki sürümdür, simkilidini kırmıştır. Yakında bizimkiler de kırılacak, size amerikadan gelecek olanda birkaç gün içinde -en azından öyle umuyoruz- kırılacak.
  • quote:

ya geçenlerde bir telefoncu arkadaşın akrabası bir ip4 getirmiş abd den 1100tl 1000e ver alayım dedim vermedi sonra piyasayı araştırdım ip4 hiç biryerde yok adamı buldum 1100 nakit verdim herif vaz geçti satmadı.ama onun telefonunda unlock falan yoktu hattını tak kullan dedi oda abd den gelmiş o nasıl kullanabiliyor?

Surumu yukselmemistir iOS 4.0.1 dir bb 1.59 dur
  • peki bu aletin sürümünün yükselmesini bekleyeceğimize güncel olan sürümleri kullanamıyormuyuz.yani ne bileyim bir alt sürüme falan geçilmiyormu
  • Allah'im kabus gibi 3,5 ay...Fazla naz asik usandirdi Apple.
  • Hadi çık artık unlock plssss......
  • arkadaşlar kendine hakaret ettirmek istemeyen lütfen bu konu başlığı altında unlock harici yazmasın..
    daha kaçkere uyarmamız lazım...
    zaten canımız burnumuzda...
    bize biraz saygınız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41

arkadaşlar kendine hakaret ettirmek istemeyen lütfen bu konu başlığı altında unlock harici yazmasın..
    daha kaçkere uyarmamız lazım...
    zaten canımız burnumuzda...
    bize biraz saygınız olsun

yeni başlık açmak hiçte zor değil zaten.....
  • yahuu gıdın orda baslık acı ozaman konusuda unloc dısı olsun yahuu burası baseband unlock konusu kardesım unlock dısında mıllet derdını anlatıyo gıdın baska yere acın arkadas
  • twıterden son unlock haberlerı varmı arkedesler bırde eklerken turkcesınıde ekleyın zahmet olmazsa ıngılızce bılmeyende var aramızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

twıterden son unlock haberlerı varmı arkedesler bırde eklerken turkcesınıde ekleyın zahmet olmazsa ıngılızce bılmeyende var aramızda

malesef yok bi haber. sabır sabır:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir2602

quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

twıterden son unlock haberlerı varmı arkedesler bırde eklerken turkcesınıde ekleyın zahmet olmazsa ıngılızce bılmeyende var aramızda

malesef yok bi haber. sabır sabır:))

Büyük ihtimal yılbaşında çıkaracaklar.İnş. bu cumaertesi şu sim kilidinden kurtulacağız...
  • yav canım sıkılmaya başladı iyice bekle Allah bekle çıksın artık şu merette bizde rahat rahat konuşalım ya..
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.