Şimdi Ara

iphone 3gs eski srme taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski 5.1.1 versiyonunda olan 3gs'imi 4.3.3 versiyonuna taşımak istiyorum su an ben kendim lumia920 kullıyorum ama otekini babama vermeyi düşünüyorum 5.1.1 de fena değil ama jailbreaksiz 4.3.3 te gayet hızlı olur diye düşünüyorum yada 5.1.1 de jailbreaksız kullanmış olan var mı ? ben hiç jailbreaksiz kullanmadım tam performans nedir bilemiyorum 5.1.1 de.

• Elinde 5.1.1 sürümü var, hem de jb li ve sen 4.3.3'e düşürmeyi düşünüyorsun. Bırak öyle kalsın. iOS 5.1.1 jb ile 3GS, 4 ve 4S gayet uyumludur. Ayrıca 4.3.3'e düşürürsen pek çok uygulamayı desteklemeyecek. 5.1.1 iyidir ve hemen hemen tüm uygulamaları da destekler. Sadece babana vermeden önce telefona bir sıfırlama yapmak fayda sağlayacak ve hızlandıracaktır telefonu; efsane 3GS'yi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Elinde 5.1.1 sürümü var, hem de jb li ve sen 4.3.3'e düşürmeyi düşünüyorsun. Bırak öyle kalsın. iOS 5.1.1 jb ile 3GS, 4 ve 4S gayet uyumludur. Ayrıca 4.3.3'e düşürürsen pek çok uygulamayı desteklemeyecek. 5.1.1 iyidir ve hemen hemen tüm uygulamaları da destekler. Sadece babana vermeden önce telefona bir sıfırlama yapmak fayda sağlayacak ve hızlandıracaktır telefonu; efsane 3GS'yi.

valla jb li ben 1.5 sene falan kullandım 5.1.1 de efsana 3gs i.hala da taş gibi çalışıyoa ama bilmiyorum bana yavaşlamış geliyodu bana real racing 3 bile oynadım onda ama babam fazla uygulama ihtiyacı olmuyacagından ole düşünmüştüm ama 5.1.1 jb'siz yapsam baya rahatlar o zaman telefon.bi deniyeyim saol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.