Şimdi Ara

iPhone 3gs açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, jb' li ios 6.1.3, 5 senelik 3gs'im var. Geçenlerde oc yapmaya çalıştım eski bir konuya bakarak. Fstab dosyasının önüne birşeyler ekleyip kaydediyordu. Yaptım aynı şekilde. Fstab dosyasının yedeğini aynı yere aldım ifile'den yaptığım için. fstab (1) diye kaydetti. sonra kapatıp açtım bir sorun yoktu ama 1-2 gün sonra ana ekranda ( uygulamaların olduğu yerde) bile anlık donmalar başladı. her yerde oluyordu ana ekran dahil. Bu sabah acaba bundan mıdır diyip değişiklik yaptığım fstab dosyasını sildim. Yedeğinin adını değiştirip sonundaki (1) 'i silecektim ama yanlışlıkla tamamını sildim. Sonra tekrar (fstab.) Yazdım (çünkü adını değiştirmeden önce Son gördüğümde sonunda nokta vardı). Kapattım ifile'ı sonra telefonu kapattım tekrar açtım Apple logosu geldi ve böyle kaldı ne kapatabiliyorum ne açabiliyorum. Şarjı bitene kadar 4-5 saat logoda kaldı. Şarj bittikten sonra şarja taktım. Biraz şarj oldu sonra yine logoda kaldı. PC ye takıyorum PC görmüyor ama pc'den şarj oluyor. Kurtarma modunada alamıyorum. Dfu da olmuyor. PC nin görmesini nasıl sağlarım? Yardımlarınızı bekliyorum.

NOT: Çöpe at falan demeyin çünkü şuanda yeni alamıyorum biraz daha kullanmam lazım.

• bilen yok mu?
  • Madem bilen yok. bari açılırken açılışı iptal edip kapalı konuma getirebilir miyiz?
  • Belki de yapmaya çalıştığınız oc işlemciye zarar verdi, ondan açılmıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum. Zaten işe yaramamıştı. Yaptıktan sonra 3-4 gün kullanmıştım.
  • bugatti1907 kullanıcısına yanıt
    Sen de az cok yatkinsin yazilimla cihazi kullanilmaz hale getirmek imkansiza yakin iphonelarda, aklima oc zararindan baska bisi gelmedi

Oc'den olsaydı tel ısınırdı diye düşünüyorum. Isınma falan olmadı. Hızlanmada olmamıştı. Sonradan bir sürü tweak indirmiştim. Acaba ondan mı kasmıştı? fstab dosyasının içinde disks falan yazıyordu. Hafıza ile ilgiliydi galiba. fstab dosyasının sonuna yanlışlıkla (.) nokta eklediğim için açılışta işletim sistemini bulamıyor diye düşünüyorum. Tabiki kesin bir bilgim yok sadece tahminen. Eğer bilgisayara bağlayabilirsem iTunes üzerinden 6.1.6'ya güncelleyeceğim düzelmesi için. Şuan telefon kapalı kalmıyor. Ya logoda kalıyor. Ya da şarjı bitiyor. Şarja takınca biraz şarj olduktan sonra otomatik olarak açılıyor. Otomatik olarak açılmasını engelleyebilir miyim? Ya da açılırken iptal edip kapalı konuma getirebilir miyiz? Kurtarma moduna almam lazım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Eğer bildiğiniz birşey varsa lütfen paylaşın. İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone4 kapanma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Tekrar merhaba,

Sarjdayken otomati olarak acilmasini onlemen maalesef mumkun degil, cihazini istersen bir telefoncu yardimi ile pilinden ayirip baska bir pil ile deneyerek test edin tweak kaynakli oldugunu dusunuyorsaniz da telefonunuzun ses acma tusuna basili tutarak telefonunuz acilana kadar bekleyin(eger acilirsa) sonra supheli buldugunuz tweakleri silin derim, tabi baska arkadaslar da yardimci olacaklardir, bugun hadimkoyde telefoncu bir abimin yaninda olucam gelirsen beraber cozmeye calisiriz

Merhaba, önerileriniz için teşekkür ederim.

Ses açma tuşuna basarak açmayı deneyeceğim. Ancak şuan şarjı bitik ve şarj aleti yanımda değil. Akşam deneyeceğim. Davetiniz için teşekkür ederim gelmek isterdim ancak bugün müsait değilim. İyi günler.
    İyi gunler, sonuctan haberdar et beni de

• İnşallah çözülürse haberdar edeceğim. Birde kendim anakartı söküp pil ile bağlantıyı kestim sonra tekrar taktım ve açmaya çalıştım. 2 saat şarj olmasına rağmen pili boş gördü. Şarja takınca yine aynı sorun oldu. Evde başka pil var onuda deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugatti1907 -- 22 Mayıs 2014; 11:50:55 >
    Ben de pilden supheleniyorum :)

olmuyor maalesef :( Büyük ihtimalle çözüm anakart değişimi :(
    Baska bir pc de baska bir orjinal kablo dene hemen pes etme

Umutlu değilim ama deneyeceğim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.