Şimdi Ara

ıphone 3gs 8gb sıfır ve ikinci el istanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulda oturuyorum.Iphone 8gb 3gs modelinden nereden alabilirim ve şuanki sıfır ve 2. el fiyatları nasıl.Biraz bekle Iphone 4g çıkacak diyen arkadaşlar cevap yazmazsa sevinirim.Teşekkür ediyorum.

• 8gb 3gS yok o yuzden alamazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 28 Mayıs 2010; 21:55:07 >
  • Arkadaşım 8GB Yok 16GB Var Elimde Siyah 42 Günlük Cihaz Var Fiyat Verirsen Anlaşabiliriz.
  • öyle çok fiyat dersen olmaz sen ne kadar istiyorsun? Bu arada karıştırdım 3g olacaktı 3gs değil.
  • 3GS 16GB Var.
  • Daha önemlisi herhangi bir şekilde Iphone temin etmem gerekiyor.2g 3g 3gs hatta varsa fabrikadan çalıp getiren 4g de olur.
  • 800 3 g 8gb vadafone garantılı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3g lerden vazgeçtim ben kullanmayacağım nasıl olsa elinde 2g si olanv arsa alabilirim istanbuldan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombo53

3g lerden vazgeçtim ben kullanmayacağım nasıl olsa elinde 2g si olanv arsa alabilirim istanbuldan.

dalga mı geciyorsun burda?
  • adam dalga geçiyor ya bidahaki msjında ipod touch varsa alırım dicek
  • İpod shuffle var eski kasa 1 GB ? 100 lira istiyorum. İstanbul ici elden teslim elleyerek teslim alablrsn.
  • hocam bunu kaçırma 1GB ve 100 tl kesin almalısın.
  • Son kararım elinde Ipad olan varsa kaça satar?
  • Arkadaşlar selamlar,

ciddi olarak Sıfır Iphone almak istiyorum. 3G 16 GB ve 8GB için uygun fiyatı nereden bulabilirim? Elinde sıfır ama kayıtsız cihazı olan varsa ona da bakabilirim pasaport var elimde.

Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.