Bildirim
ıphone 3gs 8gb sıfır ve ikinci el istanbul
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
8gb 3gS yok o yuzden alamazsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 28 Mayıs 2010; 21:55:07 > -
Arkadaşım 8GB Yok 16GB Var Elimde Siyah 42 Günlük Cihaz Var Fiyat Verirsen Anlaşabiliriz. -
öyle çok fiyat dersen olmaz sen ne kadar istiyorsun? Bu arada karıştırdım 3g olacaktı 3gs değil. -
3GS 16GB Var. -
Daha önemlisi herhangi bir şekilde Iphone temin etmem gerekiyor.2g 3g 3gs hatta varsa fabrikadan çalıp getiren 4g de olur. -
800 3 g 8gb vadafone garantılı.. -
3g lerden vazgeçtim ben kullanmayacağım nasıl olsa elinde 2g si olanv arsa alabilirim istanbuldan. -
quote:
Orijinalden alıntı: colombo53
3g lerden vazgeçtim ben kullanmayacağım nasıl olsa elinde 2g si olanv arsa alabilirim istanbuldan.
dalga mı geciyorsun burda? -
adam dalga geçiyor ya bidahaki msjında ipod touch varsa alırım dicek -
İpod shuffle var eski kasa 1 GB ? 100 lira istiyorum. İstanbul ici elden teslim elleyerek teslim alablrsn. -
hocam bunu kaçırma 1GB ve 100 tl kesin almalısın. -
Son kararım elinde Ipad olan varsa kaça satar? -
Arkadaşlar selamlar,
ciddi olarak Sıfır Iphone almak istiyorum. 3G 16 GB ve 8GB için uygun fiyatı nereden bulabilirim? Elinde sıfır ama kayıtsız cihazı olan varsa ona da bakabilirim pasaport var elimde.
Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- halkalar bildirim sesi indir
- iphone kapsam süresi doldu ne demek
- iphone imei atma
- ithalat yoluyla kaydedilen imei
- iphone saklama alanı boş ama dolu diyor
- iphone 16 kamera özellikleri
- iphone devir sayısı nedir
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- samsung itest
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X