Şimdi Ara

iPhone 3GS 8Gb mi HTC Desire SV mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi şuan 3GS 8GB kullanıyorum. Sizce satıp HTC Desire SV alsam nasıl olur ?

• Yok mu yardımcı olabilecek birisi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkzlyl

Yok mu yardımcı olabilecek birisi ??

3gS ;)
  • Nedenini de yazarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sat 4s falan al
    ani amaç ios kullan yine
    ios an androide geçince alışamazsın
  • Yok o konuda sıkıntı çekmem. Aslında ip5 almak isterim ama beni aşıyor. Sonra Android almaya karar verdim. Sizce pişman olur muyum bundan ? Yani alınca en az 2 yıl kullanıcam

• quote:

Yok o konuda sıkıntı çekmem. Aslında ip5 almak isterim ama beni aşıyor. Sonra Android almaya karar verdim. Sizce pişman olur muyum bundan ? Yani alınca en az 2 yıl kullanıcam

android alırsanız pişman olursunuz
    benim telefonum android. alırken fandroidler bana ''ios özgürlüğünü kısıtlar , android özgür olmaktır falan dedilr. ben de android aldım
    ama tablet alırken ios aldım. andridim zaten var dierek
    sonunda farkı anladımözgürlük v.s hikaye. ios artık beni için vazgeçilmez.
    telefonumu değitireceğimde iphone alacağım kesinlikle
    i5 bütçeni aşıyorsa 4s alabilirsin ama fazla fark yok. almışken 4s yerine 5 alınır bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4s de aşar zaten. 4 alabilrim ama onu da ben istemiyorum, şuan 3gs ne ise 4 de seneye öyle olacak. Ama htc desire sv'nin özellikleri çok iyi, fiyatı da uygun onu almayı düşünüyorum

• Android alırsan pişman olursun lafı çok genel ve manasız bir ifade. android var android var. android işletim sistemine sahip telefonların %70'inden ios'li telefonlar daha iyidir denebilir, olabilir yani. fakat android pişmanlıktır demek doğru değil bence.
  • Konuyu açma amacım android mi ios mu değil. Saptırmayalım lütfen. 3gs mi desire sv mi ???

• quote:

Konuyu açma amacım android mi ios mu değil. Saptırmayalım lütfen. 3gs mi desire sv mi ???

Burada 2 tercih yapman lazım. iOS mu yoksa Android mi ?

Cihaz yönünden sorarsan kesinlikle Desire SV derim çünkü 3GS artık eskidi multimedia,kamera,internette dolaşma vb.. yönlerden şu an desire sv'ye göre çok zayıf
  • Android hiç kullanmadım ama kullanmak istiyorum açıkçası. Abimde desire x var yani içerikleri de zaten aynı o yüzden alışma sıkıntısı çekmem yorumunuz için teşekkürler. Bi aksilik olmazsa bu haftasonu alıyorum desire sv'yi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.