Şimdi Ara

Iphone 3Gs 600Türkiye cihazı Kutulu çiziksiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce keyfekeder telefonu model yükseltmek için satışa koymuştum fakat şimdi çok beğendiğim bir gitar var acil onu almam gerekiyo fiyatı 670 den 600 e düştüm çiziksiz tamirsiz telefon bulabilceğiniz en temiz 3gs lerden biri.
    Lütfen pazarlık ve takas için mesaj atmayınız satma sebebimi açıkca belirttim yukarıda pazartesi gününe kadar geçerlidir.
    İzmir çin elden teslim alabilirsiniz diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim get kapıda ödeme vs kabul olmaz bu sitede referansım yok ama sahibinde de referanslarımı görebilirsiniz . Güven sıkıntısı yaşamayacağınızı garanti ediyorum.
    Sahibinden linkini aşağıya ekliyorum resim ve çok çok detaylı bilgiler mevcuttur. şu an aktif değil sanırım 1 saate aktif olur ilan yine de ulaşmak isteyenler için telefon numaramı yazıyorum (505 360 00 68)
    Herkese iyi forumlar iyi haftasonları.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-apple-iphone-3g-s-cok-temiz-turkiye-cihazi-78535978/detay/

Türkiye cihazı faturası mevcut kutusu mevcut kutu içeriği mevcut fakat kulaklık yok.

Garantisi yeni bitti.Faturası yanında verilecektir.

Telefon resimlerde görüleceği üzere çok temizdir.

En çok sorulan soruların cevabını şimdiden vereyim gereksiz yere ne sizin ne benim zamanım boşa gitmesin.

....Telefonun arkası çiziksiz sayılır fotoğraflarda görünüyor ekranda jelatin var çıkartılırsa çiziksiz sıfır ekran olur.

....Kamera sorunsuz çalışıyor.

....Wifi sorunsuz çalışıyor + çekim gücü çok iyi.

.....Ses açma kapama tuşu ,sessize alma tuşu ve kilit tuşu sorunsuz çalışmakta.

.....Arkasında klasik şarj çatlağı yok. Başlangıcı da yok.

......Kulaklık girişinin orda çizik çatlama ya da başlangıcı yok.

......Donanımsal hiç bir sorun yok.

....5.1 versiyon yüklü problemsiz çalışıyor kitlenme yavaşlama gibi problem yok.

...Şarjı 3g ve hücresel açık internet dolaşımı, oyun ,mesajlaşma, telefonla konuşma durumunda 1.5 2 gün gidiyor.
    .
    .....3g kapalı telefonu sadece telefon olarak kullanırsanız (görüşme ve mesajlaşma) 4 günü geçersiniz.

....Telefona yasadışı hiç bir işlem yapılmamıştır Jb vs.

.....İstenilen app ücreti ödenerek telefona yüklenmiştir.

....Kozmetik ve donanım olarak bulabileceğiniz en temiz 3g s lerden biridir.

.... Yanında Bir adet sıfır ekran jelatini ve arka koruma kapağı verilecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warsavas -- 7 Nisan 2012; 11:30:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satılmıştır silinebilir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.