Bildirim
Iphone 3GS 6.1.3 ten jailbreak yapamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
6.1.3 jb cikmadi en son 6.1.2 de kaldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam her yerde 6.1.3 jb çıktı diyor -
İndirdiğin ipsw dosyasının 6.0.1 olması gerekiyor. Bu sürümü indirip jb yapabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: caGATay89
İndirdiğin ipsw dosyasının 6.0.1 olması gerekiyor. Bu sürümü indirip jb yapabilirsiniz.
nasıl olacak o iş? -
snowbreeze ile denedim her şey tamam ama itunes da hata alıyorum bu sefer 3194 hatası alıyorum. Tinyumbrella denedim bu sefer error 2005 diyor. Her şey de beni buluyor ya -
jb yapamadıysan ilk önce tethered yap daha sonra untethered'e çevir derim :) @Visee -
quote:
Orijinalden alıntı: W.A.S.P
jb yapamadıysan ilk önce tethered yap daha sonra untethered'e çevir derim :) @Visee
Jb yi çoktan yaptım hocam tethered olarak. Tercihim tethered zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Visee
quote:
jb yapamadıysan ilk önce tethered yap daha sonra untethered'e çevir derim :) @Visee
Jb yi çoktan yaptım hocam tethered olarak. Tercihim tethered zaten
her kapatıp açtığında zorluk olmuyo mu ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Visee
quote:
Jb yi çoktan yaptım hocam tethered olarak. Tercihim tethered zaten
her kapatıp açtığında zorluk olmuyo mu ?
Hayır aksine bazen bilerek kapatıyorum jb i. Kasıyor bazen belki de benim telefonumdan oluyordur ama iphone 3gs jb kasıyor diyorum artıkUygulamalar vs için açıyorum jb i.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X