Şimdi Ara

iPhone 3GS 32 GB simfree pasaport kayıtlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Burdur
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar elimde temiz düzgün kullanilmis

iphone 3 gs 32 gb kayıtlı sim Free 6,0 yüklü ve cok iyi sekilde çalışıyor Fiyat 520 TL
    Home tuşu kapama tuşu on numara çalışıyor ekranda problem yok hiç açılmadı emin olabilirsiniz.
    kutusu mevcuttur şarj aleti ve USB kablosu var arkada rutin çatlak vardır
    Telefon siyah renk.

herkeze iyi forumlar foto yukleyemiyorum
    isteyene mail atarım.

Ayrıyetten iphone 4 ve galaksi s2-s3 ile takas olabilir farkı neyse verilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerceliker -- 16 Ekim 2012; 17:17:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selam hocam, fiyatta revizeye gitmenizi tavsiye ederim zira bende aynı üründen satıyorum, beyaz olan modelinden. 600TL ye 10 gündür yatıyor.
    Hayırlı satışlar :)
  • Cihazımın fiyatının iyi olduğunu düşünüyorum. Önceki cihazımada bu şekilde söylediler forum piyasasının altında satmak zorunda kaldım ama tekrar alırken malesef ucuz problemsiz bir cihaz bulamadım. Sonuçta sıkıntısı olmayan kutulu problemsiz bir cihaz sonuna kadar arkasındayım.

• cihazın resimlerini temizliğini bilmiyorum ama kaba taslak olaya bakıcak olursak :

forumda 3gs 16gb cihaza 600 tl istemekte çoğu kişi. Hatta 8gb 650 tl bile isteyen var ki zira 32gb için fiyat uygun.

takas olsa kaçırmazdım. (iphone 2g 16gb ile)

• pm gönderdim
  • Kardeş onun kulaklığı 75 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleon_Bonaparte

Kardeş onun kulaklığı 75 TL
    Arkadaslar fiyat gayet uygun gelen pmlerde 400 veren arkadaslar var gercekten düşündürücü:) iPhone 3GS 32 gb Bu telefon iPhone 2 falan değil pm atan arkadaslar ona göre yazsınlar . :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerceliker -- 21 Mart 2012; 23:15:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: raqwell

cihazın resimlerini temizliğini bilmiyorum ama kaba taslak olaya bakıcak olursak :

forumda 3gs 16gb cihaza 600 tl istemekte çoğu kişi. Hatta 8gb 650 tl bile isteyen var ki zira 32gb için fiyat uygun.

hocam 3gs 16gb 600-650tl normal bence hatta 8gb 650tl isteyen var dediklerin de genelde türkiye cihazı ve garantisi devam edenler oluyor bu durumdada fiyat normal zira
    3gs 32gb için 700tl noramlken 600tl uygun oluyor ancak ilandaki cihazın açıklamasındaki "simfree değil" i dikkatte alırsak 600 tl uygun değil belki normal olabilir.
  • Resimleri koyma ihtimali var mı? 4s den farkı nedir?
  • Hocam resim makinam olmadıgı icin koyamiyorum. 4s ile farkını maksusmu sordunuz onu anlamadım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: busonartik

quote:

Orijinalden alıntı: raqwell

cihazın resimlerini temizliğini bilmiyorum ama kaba taslak olaya bakıcak olursak :

hocam 3gs 16gb 600-650tl normal bence hatta 8gb 650tl isteyen var dediklerin de genelde türkiye cihazı ve garantisi devam edenler oluyor bu durumdada fiyat normal zira
    3gs 32gb için 700tl noramlken 600tl uygun oluyor ancak ilandaki cihazın açıklamasındaki "simfree değil" i dikkatte alırsak 600 tl uygun değil belki normal olabilir.

Hocam yorumu neye göre yaptınız anlamadım ama telefon bi kere 32 gb 16 değil 3g değil 3GS ve gayet iyi durumda sim Free değil diye kullanmasını bilen icin zaten problem değil ne demek istediniz anlamış değilim tamam fark eder ama 600 lirayada bu telefonu kimse vermez sanirim yani fiyat normal değil ucuz oluyo bence ayrıca telefoncuya takas verdigimde 700 liraya sayiyo ben telefon almayacağım icin o sekilde degerlendiremiyorum olay bu

• quote:

Orijinalden alıntı: omerceliker

Hocam resim makinam olmadıgı icin koyamiyorum. 4s ile farkını maksusmu sordunuz onu anlamadım :)

Dokunmatik yazmayı unutmuşum. Dokunmatik olarak farkı nedir? Hız farkı var mı?
  • aslinda fiyat hicte uygun degil. 700 lira cok ucuk bi fiyat. (evet cok ucuk)

iyi bir revize sart. en azindan burada satilabilmesi icin.

ha bide oylesine degil alici olarak girdim ilana
  • Hızlı satış için revize yapılabilir ama aceleniz yok ise bu fiyatta uygundur.
  • gayet uygun fiyat. nasıl satılmamış hala ilginç bir durum?

• pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: snuffxxx

gayet uygun fiyat. nasıl satılmamış hala ilginç bir durum?

burada şakamı yapıyorsunuz yoksa ciddi bir yorummu tam olarak anlayamadım. Sim free olmayan bir 3gs den bahsediyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejdero

quote:

Orijinalden alıntı: snuffxxx

gayet uygun fiyat. nasıl satılmamış hala ilginç bir durum?

burada şakamı yapıyorsunuz yoksa ciddi bir yorummu tam olarak anlayamadım. Sim free olmayan bir 3gs den bahsediyorsunuz değil mi?

:) valla pahalı desem millet ayaklanıyor, ucuz desem yine aynı olay. şu forumun en büyük sıkıntısı fiyat, ya mezarcı diyorlar ya da pahalıcı. bence güncel bir ikincel satış kılavuzu oluşturmak gerek, yoksa herkes mal benim sanane derdinde. ama şaka tabi, malum, piyasa belli.

• Artık fiyat konusunda ben kendimde ne diyeceğimi bilmiyorum telefonuma güvenmesem tamamda galiba arkadaslar dokuntu telefon alacaklarını zannediyolar yada harbiden ölücüler forumda cirit atiyo fiyat düşürmeye calisiyolar 16 gb 3G ler bile 550-600 ediyosa ki hala ediyo benim telefonum 3GS 32 GB 4.1 yüklü basebandı 05.13.04 yani iPad değil navigasyonlarina kadar super şekilde çalışıyor artık birsey demiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerceliker

Artık fiyat konusunda ben kendimde ne diyeceğimi bilmiyorum telefonuma güvenmesem tamamda galiba arkadaslar dokuntu telefon alacaklarını zannediyolar yada harbiden ölücüler forumda cirit atiyo fiyat düşürmeye calisiyolar 16 gb 3G ler bile 550-600 ediyosa ki hala ediyo benim telefonum 3GS 32 GB 4.1 yüklü basebandı 05.13.04 yani iPad değil navigasyonlarina kadar super şekilde çalışıyor artık birsey demiyorum.

haklısınız ama 750 tl artık sıfırları o yüzden pahalı geliyo bu fiyatlar insanlara

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.