Şimdi Ara

iphone 3g yurtdışı trde kullanılabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben kayıt yaptırdım. Fatura falan istemediler. Sadece pasaport ve 5TL. Dilekçe dolduruyorsun o kadar.
  • aslına bakarsan w810i telefonumu doğumgünüm olan 21 mayıs ta 2006 da hediye almıştım ve fatura bedeli o zaman (hediye olunca garanti belgesinin arasına konmuş)1250liraydı yani çok da ucuz bir telefon değildi zamanında ama benim için her zaman iş daha önemli olduğundan defalarca kez yere düştü öyle çok fazla titizlenemedim ki hiç bir telefona titizlenmişliğim yoktur.benle aynı işi yapan babam da benim bu telefonu kullandığım 3 yıllık dönemde epey nokialar eskitti (e50,n95,6300 nokia menüsüne alışık olduğundan adi olmasına rağmen nokiadan şaşmaz kendisi).
    yani anlatmak istediğim her pahalı telefon hassas oluyor yada ucuz telefonlar dayanıklı oluyor gibi bir kavram yok.
    mimari de bir yapı "sağlam", "kullanışlı" ve "estetik"se iyi bir eser olarak adlandırılır.3 özellik de şarttır.
    iphone da bunlardan bir tanesi eksik.
    yani elbette biz telefon için yaşam tarzımızı değiştiremeyiz ama telefonlar bizim şartlarımızdaki insanlar için sağlamlık anlamında tasarımlarını değiştirebilir.

sorunlu imajından kastım biraz da buydu

saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Söylediğiniz konularda sorunları var haklısınız. Biz normal kullanıcılar kılıf felan ile idare ediyoruz ama hiç zannetmiyorum ki 2. kattan aşağı düşünce çalışsın.

Size daha ucuz telefonlar öneririm, her ihtimale karşı. Veya alırken kasko yapan yerler var, aklınızda bulunsun. Mesela hepsiburada..

quote:

Orjinalden alıntı: erenkonu

sorunlu imaj dediğim radyosunun olmaması video çekmemesi yani bunlar olcak işler değil ama aslen kastettiğim kısa sürede çizilmesi ekranının çatlayabilmesi gibi durumlar.
    ben mimarım ve zamanımın bir kısmının geçtiği şantiyelerde w810i telefonum 2. kattan aşşa betona en az 10 kere düşmüştür telefonda hiç bir çatlak oluşmadığı gibi yerden aldığımda telefon kapanmamıştı bile fakat son olarak 3. kattan aşşa ve yine betonun üzerine düştü telefonun kasasının şarj olduğu yerdeki ince kısmında bir çatlak meydana geldi sadece.bu bence sağlam bir telefon olduğu anlamına gelir.

iphone hassas ve cepte kullanırken bile ekranı çatlayabilen bir telefon.

• pardon arkadaşlar nokia için adi yazmışım orda hassas demek istemiştim yanlış anlaşılmasın.
  • arkadaslar ben yurt dısından gelen bı iphone 3g aldım bedawaya =) onu pasaporta kaydettırmeden halletmenın bı yolu yoku yoksa ılla kayıt sartmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

arkadaslar ben yurt dısından gelen bı iphone 3g aldım bedawaya =) onu pasaporta kaydettırmeden halletmenın bı yolu yoku yoksa ılla kayıt sartmı :)

Yurtdışına çıkmış bir pasaporta kaydet medigin sürece kapatılır aramalara telefonun ayrıca 3 senelik konuyu hortlatmissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 3 Mayıs 2012; 0:51:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.