Şimdi Ara

iPhone 3G yeni kullanıcı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bi terslik olmazsa bu haftasonuna kadar bir iPhone 3G 8Gb modeli geçicek elime (Amerikadan alınma ve sıfır). Yanında turbosim de gelecek (GG deki satıcı öyle yazmış). Telefon kayıtsız olduğu için bir süre elimdeki cep telefonlarından birinin IMEIsi ile kullanmayı düşünüyorum, yurtdışına gidip gelen arkadaşlarımdan birine daha sonra kayıt ettirmek için ricada bulunucam o ayrı :)

Şimdi okuduğum kadarıyla bu turbosimler pilin çabuk bitmesine sebep oluyormuş, sonuçta SIM den elektrik alarak çalışıyor normaldir... Bunun daha az pil çekeni yokmu acaba? :)
    Birde 2.1 versiyonda pil ömrü artmış deniyor, turbosimliler için harika bi haber ancak sorunsuz bir şekilde 2.1 + turbosim + fake imei ile kullanabilir miyim telefonu? Evimde mac os x leopardlı bir macbook var, o konuda sıkıntı yok.
    ilk bir ay kayıtsız ve farklı IMEI ile kullanacağım için baseband güncellemesi filan önemli benim için. Gelen alet herhalde 2.0.1 filandır, 2.1 olmasına imkan yok zaten, ama versiyonunu tam olarak bilmiyorum
    Ayrıca sim kartımda hattımı aldığım zamandan beri (1 yıldır) aynı. 64k lık simlerden olması lazım, bu turbosim ile sorun çıkartır mı? Piyasada kaç çeşit turbosim var? sim kartımı kesip biçmek istemiyorumda...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.