Şimdi Ara

İphone 3G ve Turkcell Hat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimid bir adet 3G iphone 8Gb telefona sahip oldum satıcı unlock edilmiş dedi telefonu şarz ettim turkcell hattı taktım ama hiçbir arama yapamıyorum yada alamıyorum başka bir ayar yapamam gerekiyor mu ? yada nasıl açabilirim turcell hat için acemeyim o yüzden hibçir bilgim yok telefonu nasıl aldın nerden aldın bilgisini burdan vereyim ki p.m lerde azalsın. Tlf usa dan aldım ebay üzerinden 710 YTL mal oldu bana no contract şeklinde telefon daha sonra usadan almanyadaki kardeşime yollatım direk almanyadan alamdım çünkü orda euro üzerineydi ve pahallıya geliyordu sonrada kardeşim gelirken getirdi bu şekilde iphone sahibi oldum şimdi nasıl kulanacağım bu cihazı

• quote:

Orjinalden alıntı: -_ZeYtiN_-

Bu belki sorununu çözebilir..

http://iphoneservis.com/s.s.s./ornekler/iphone-unlock/sim-kilit-acma.html

kardeş benimki 3G yeni model birde ben sim kartı takınca pin istiyor unlock diyorum pini giriyorum sorna ne logo var nede başka birşey tlf sürümüne baktım

Version : 2.0 (5A345) yazıyor şimdi ben turkcell hattımı nasıl kulanabilecğeim bir ayar yapmam lazım mı başka
  • Sorun tespit edilmiştir cihaın imesini henüz kayıt etmeidğim için sinyal alamıyorum kayıt ettikten sonra cihaz tüm hatlarla çalışır vaziyete geçiyor incelemerli ayrı bir başlıkta sizlere aktaracğım arkadaşlar bu arada dock denen aparatın 3g modellerde olmadığını belirtmek isterim gg dede çok sayıda yeni model diye satımlar gördüm ve dock denen aparattan bahsediliyor bence dikkatli olmak gerek
  • dostum telefonun unlock değil

kayıtlı olmasada ilk hat taktıgında türkiyede yaklaşık 25 gün kulanırsın daha sonra kapanır sen aldıgın gibi kapalı.

bi kere yazılım ile unlock yapılmadıgından sen ebaydan alırken

satan kişi jailbreak yapmıştır yani tüm AT&T hatları ile kullanılabilir bunu kastetmiştir satıcı unlock diye ..

boşuna kayıt olunca açılacak die bekleme bence :)
  • badcod imei kontrol sayfasina baktin mi?
    kayitsiz cihazlar 2-3 hafta kayitsiz calisabiliyor, ancak ondan sonra calismaz hale geliyorlar..
  • ya bende alırım 710 aldıgın kısının msn sı war mı ? ck ucuz 710Xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone e-sim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.