Şimdi Ara

iPhone 3G şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay NETPA marka Apple yan sanayi şarj aleti aldım. 1 ay kullandım ve bozuldu(?) ama emin değilim çünkü telefonumu şarja takıyorum 10-15dk şarj oluyor sonra ekrana şarj olurken ki pil resmi gelip gelip gidiyor anlık olarak yani bi şarj oluyor bi olmuyor.

Arkadaşımın orjinal Apple şarj aletinde şarj etmeye çalıştım sorunsuz şarj oldu sorun %90 yan sanayi şarj aletinde.

Orjinal şarj aleti çok pahalı mıdır yoksa tekrar yan sanayi bir şarj aleti mi alsam telefona zarar veriyor olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

Geçen ay NETPA marka Apple yan sanayi şarj aleti aldım. 1 ay kullandım ve bozuldu(?) ama emin değilim çünkü telefonumu şarja takıyorum 10-15dk şarj oluyor sonra ekrana şarj olurken ki pil resmi gelip gelip gidiyor anlık olarak yani bi şarj oluyor bi olmuyor.

Arkadaşımın orjinal Apple şarj aletinde şarj etmeye çalıştım sorunsuz şarj oldu sorun %90 yan sanayi şarj aletinde.

Orjinal şarj aleti çok pahalı mıdır yoksa tekrar yan sanayi bir şarj aleti mi alsam telefona zarar veriyor olabilir mi?

yan sanayi iphone şarj aleti telefonu harap eder benden sana tavsiye orjinal şarj aleti almaya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Shutz

quote:

Geçen ay NETPA marka Apple yan sanayi şarj aleti aldım. 1 ay kullandım ve bozuldu(?) ama emin değilim çünkü telefonumu şarja takıyorum 10-15dk şarj oluyor sonra ekrana şarj olurken ki pil resmi gelip gelip gidiyor anlık olarak yani bi şarj oluyor bi olmuyor.

yan sanayi iphone şarj aleti telefonu harap eder benden sana tavsiye orjinal şarj aleti almaya bak

Ne kadardır hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shutz

quote:

Ne kadardır hocam?

25 ile 40 lira olması lazım

• Aynısı benim 3g'ye de oldu. Bende yan sanayi şarj kullanıyordum şarja takınca ekrana gelen pil kısmı normalde dolması lazımken sadece 1 kutu doluyor sağa doğru gitmiyor kısaca ilerlemiyor o pildeki nesneler. telefon gitti galiba,sorunu bulursan mesaj atarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodycheers

Aynısı benim 3g'ye de oldu. Bende yan sanayi şarj kullanıyordum şarja takınca ekrana gelen pil kısmı normalde dolması lazımken sadece 1 kutu doluyor sağa doğru gitmiyor kısaca ilerlemiyor o pildeki nesneler. telefon gitti galiba,sorunu bulursan mesaj atarsan sevinirim.

yan sanayi şarj kullandığınızda şarj takılı iken dokunmatik bazen sapıtır buda ekran filmine zarar veriyor yani dengesiz voltaj iphone'nunuzun bozulmasına sebep olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.