Evet Arkadaşlar 2hafta önce 3.0 a geçtim hala JB yapamadım çünkü forumda redsnow ultrasnow vs vs bir sürü şey var hiç birini de anlamadım (Konuyu açmadan önce 30 dk araştırdım) Bilgidğim kadarıyla quickpwn açıklamadı redsnowdan ise hiç bir şey anlamadım
Şimdi ben türkiyeden alınma normal iPhone 3G OS 3.0 telefonumu hangi link ile nasıl JB yapıcam?
Teşekkürler...
Redsn0w ile jb yapacaksınız, 7.1 yada 7.2 farketmez araştırın google'dan.
Önceki mesajlarımdan alıntı yapıyorum;
quote:
Aslında 3.0 fw' yi yükledikten sonra çok kolay, tek yapmanız gereken yönergeleri takip etmek, jb işlemine başlamadan önce ipod'u bilgisayarınınza takıp sonra kapatın.(kapatıp takarsanız tekrar açılır.) Redsnow'u çalıştırın, yönergeleri takip edin, dfu kısmına geldiğinizde 5sn. power tuşuna basılı tutun elma işareti gelicek parmağınızı bırakmayın sonra power+home tuşuna 10 sn basın basın,ipod kapanıcak sonra power tuşunu bırakıp 15 sn. home tuşuna basmaya devam edin, sonrasında program ipodu tanıyıp kurulum başlayacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: esesli1975
Redsn0w ile jb yapacaksınız, 7.1 yada 7.2 farketmez araştırın google'dan.
Önceki mesajlarımdan alıntı yapıyorum;
quote:
Aslında 3.0 fw' yi yükledikten sonra çok kolay, tek yapmanız gereken yönergeleri takip etmek, jb işlemine başlamadan önce ipod'u bilgisayarınınza takıp sonra kapatın.(kapatıp takarsanız tekrar açılır.) Redsnow'u çalıştırın, yönergeleri takip edin, dfu kısmına geldiğinizde 5sn. power tuşuna basılı tutun elma işareti gelicek parmağınızı bırakmayın sonra power+home tuşuna 10 sn basın basın,ipod kapanıcak sonra power tuşunu bırakıp 15 sn. home tuşuna basmaya devam edin, sonrasında program ipodu tanıyıp kurulum başlayacaktır.
Saol deniycem ama bunu indirceğimiz link'i de bi verebilirsen süper olur
al sana linkwww.appleturk.net/showthread.php?t=2267. e harfini normal yaparsin
quote:
Orjinalden alıntı: ilkker
al sana linkwww.appleturk.net/showthread.php?t=2267. e harfini normal yaparsin