Şimdi Ara

iPhone 3G mi Alayım 3Gs mi ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
13.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1700 param var 3g s 32 gb alabilir miyim szce ?? yada iphone u sözleşmeli mi yoksa sözleşmesiz mi almak daha mantıklı alan arkadaşlardan yorum bekliyoum
  • Yeni İphone 3Gs'de pusula tek başına bir anlam ifade etmesede, Navigasyon özelliğine yepyeni bir boyut getireceği şüphesiz.
    İleride donanıma uygun (özellikle güçlü işlemci ve yüksek RAM, pusula) çok güzel uygulamaların çıkacağına inanıyorum.
    Birde gözardı edilen bir yenilik var, kimse pek üzerinde durmamış. PARMAK İZİ OKUYUCU. İstenilen menülere ve programlara parmak iziyle şifre konulabilecek.
    İphone'nin hassas ekranında iyi iş çıkaracağını umuyorum.
    İphone'ye sırf kamera özelliklerinden dolayı sıcak bakmıyordum, ama geliştirilen kamera özellikleri benim için tatmin edici geldi.
    Anladığım kadarıyla İphone iki şeyden hiç taviz vermiyor. 1- Hız, 2-Stabil çalışan sistem. Hız olumsuz etkilenmesin diye ekran çözünürlüğü bile artırılmamış. İsteselerdi artırırlardı.
    Kavga etmeye gerek yok, çeşit çeşit telefon var piyasada. Herkez ihtiyacına uygun olanı alsın.
    Yanlız İphone telefondan çok mobil multimedya platformu olma yolunda, kendi standardını kendi koyuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: berkural

1700 param var 3g s 32 gb alabilir miyim szce ?? yada iphone u sözleşmeli mi yoksa sözleşmesiz mi almak daha mantıklı alan arkadaşlardan yorum bekliyoum

Dostum sürekli konuşan, ayda 150-200'den aşağı fatura ödemiyorsan sözleşmeli almak daha mantıklı. Aylık faturan 40-50 civarıysa sözleşmesiz almak daha mantıklı geliyor bana.
    1700e 32 gb alabileceğini düşünüyorum ama tabii kesin diyemem sonuçta

quote:

Orjinalden alıntı: QMATRİS

Yeni İphone 3Gs'de pusula tek başına bir anlam ifade etmesede, Navigasyon özelliğine yepyeni bir boyut getireceği şüphesiz.
    İleride donanıma uygun (özellikle güçlü işlemci ve yüksek RAM, pusula) çok güzel uygulamaların çıkacağına inanıyorum.
    Birde gözardı edilen bir yenilik var, kimse pek üzerinde durmamış. PARMAK İZİ OKUYUCU. İstenilen menülere ve programlara parmak iziyle şifre konulabilecek.
    İphone'nin hassas ekranında iyi iş çıkaracağını umuyorum.
    İphone'ye sırf kamera özelliklerinden dolayı sıcak bakmıyordum, ama geliştirilen kamera özellikleri benim için tatmin edici geldi.
    Anladığım kadarıyla İphone iki şeyden hiç taviz vermiyor. 1- Hız, 2-Stabil çalışan sistem. Hız olumsuz etkilenmesin diye ekran çözünürlüğü bile artırılmamış. İsteselerdi artırırlardı.
    Kavga etmeye gerek yok, çeşit çeşit telefon var piyasada. Herkez ihtiyacına uygun olanı alsın.
    Yanlız İphone telefondan çok mobil multimedya platformu olma yolunda, kendi standardını kendi koyuyor.

• galatasaraylıysan 3gsyi al işte ne komiğim
  • ya aslında hazır kart kullanıyorum ama açık hata geçebilirm bu konuda bişi sorcam ne kadar konuşursam konuişim faturam sabit mi gelcek sözleşmeye göre yok fatura sabit ücretin üstüne çıkıyo mu bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
  • Yapacağın anlaşmaya yani paketlere göre değişir. Şu linklere göz at istersen, yardımcı olacaktır.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone3G/iPhonepaketleri

http://www.vodafone.com.tr/iPhone/iphone-kampanyasi.php

Fikir olarak; eğer peşin varsa kontratsız al. Zaten hazır kart kullanıcısısın. Turkcell'den alsan 18, Vodafone'dan alsan 12 ay boyunca ödeme yapacaksın. Bir kaç ay sonra sıkılıp satsan hala ödemeler devam ediyor olacak. Seçim senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 15 Haziran 2009; 18:09:33 >

• @murtezacan

Mühim olanın satırlarca yazmaktan ziyade,yazılanın birşeyler anlatmasının esas oldugunu bilmemen üzücü.Hayatım ıphone etrafında dönmediğinden bu konuda fazla yazmak istemiyorum ama söz hakkı dogdugundan cvp veriyorum.Bu cihazı %lik oranı cok fazla olacak şekilde statü göstergesi olarak kullananların oldugunu söyleyebilirim.Bunun aksini söyleyende bunlardan biridir.Sarhoş sarhoş değilim der misali bi olay buda.Diğer yandan yazdıklarımı daha iyi anlayarak okumanı tavsiye ederim.İddia eder cümlelerine göre bunu başarabilirsin.
    Teknoloji konusuna gelirsek emin ol bu konuda kendini geliştirmelisin.Yazdıgın mesajlara ve kullandıgın kelimelere bakılırsa buna gerçekten ihtiyacın var.

Yine söylüyorum ,ihtiyaca cevap veriyorsa 3G alınmasında hiçbir sakınca yoktur.Bu durumda beklemeninde anlamı yoktur.
  • quote:

1700 param var 3g s 32 gb alabilir miyim szce ?? yada iphone u sözleşmeli mi yoksa sözleşmesiz mi almak daha mantıklı alan arkadaşlardan yorum bekliyoum

En kötü ihtimalle 16 GB kesin alırsın. Merak etme. Benimde senin gibi 1750'yse alırım 32 GB'ı. 1800 oldugu an almam.

Dua edelim 1700'ü gecmesin 32 gb.
  • Kardeş al 3g s keyfine bak takma bunları takıl kafana göre need for speed oyun yapıyor manyak bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

quote:

En kötü ihtimalle 16 GB kesin alırsın. Merak etme. Benimde senin gibi 1750'yse alırım 32 GB'ı. 1800 oldugu an almam.

Büyük ihtimalle geçmeyecektir dostum. Hafıza oldukça önemli senin için anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Büyük ihtimalle geçmeyecektir dostum. Hafıza oldukça önemli senin için anladığım kadarıyla.

Aslında cok önemli degil. Hız ve video kamera falan önemli benim için. Ama 1700 civarında olursa 32 gb alırım,kacırmam. Yoksa 16 gb alıcaz el mahkum.

• bide biri çıkıp nerelerde satılcağını söleselerde ona göre beklesek yarın turkcell bayiisine gidip sorsam acaba bilgileri var mıdır ? yeni iphone hakkında fiyat vs
  • quote:

bide biri çıkıp nerelerde satılcağını söleselerde ona göre beklesek yarın turkcell bayiisine gidip sorsam acaba bilgileri var mıdır ? yeni iphone hakkında fiyat vs

Ben de tam olarak onu sordum :D teknosa vs. gibi yerlerde de satılacak mı çıktığı gün ...

Bence hem türkcell'e hem de tekno marketlere sormalıyız.
  • teknosa da hemen olmaz.çünkü zaten teknosaya iphone u turkcell satıyormuş.turkcell ve vodafone a bakmaz lazım.belki applestore larda da bulabilirsiniz.yalnız fiyatı gerçekten iyi araştırın.ciddi farklar oluyo çünkü.ben ilk 3g ilk geldiği gün vodafone bayisine girdim.fiyatı 1370 dedi.sonra bir turkcell bayisine sorum 1200 dedi.ordan almıştım.bir gün sonra applestore a gittim.1160 dediler:)
  • eeğer 32 gb 1800 olursa teknosa 2200 liraya satar:D
  • Ben de kararsız kalmıştım. çünkü abd'den getirteceğim temmuzda . 3g 8 gb 99 dolar :) 3gs 16 gb 199 dolar. 3gs getirteceğim sonra pasoparta kayıt kalcak. onu da hallederim bi şekilde artık.
  • doğru tabi fiyat 1800 gibi olursa değmez ama sabredip 1-2 ay sonra alırsan fiyat düşebilir.

ben de geçen hafta abd deki kuzenime 3GS siparişi verdim yoksa TR de almam o kadar paraya.

özelliklerini iyice kıyasla, farklarının senin için çok gerekli olup olmadığına bak.Bu sayede çok daha düzgün ve kesin bir cevap verebilirsin kendi kendine. ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLiKaratas

Ben de kararsız kalmıştım. çünkü abd'den getirteceğim temmuzda . 3g 8 gb 99 dolar :) 3gs 16 gb 199 dolar. 3gs getirteceğim sonra pasoparta kayıt kalcak. onu da hallederim bi şekilde artık.

199 dolar alacak olduğun 3GS nodelini 250 dolardan satarsan 1000 tane ısmarlıyorum sana... yanlış yazmadım 1000 tane alıcam...

Dostum senin sözleşmesiz fiyatlardan haberin yok galiba... Forumu bi araştırın lütfen bu fiyatları yazarken...
  • quote:

Ben de kararsız kalmıştım. çünkü abd'den getirteceğim temmuzda . 3g 8 gb 99 dolar :) 3gs 16 gb 199 dolar. 3gs getirteceğim sonra pasoparta kayıt kalcak. onu da hallederim bi şekilde artık.

onlar anlaşmalı fiyatlar. anlaşmasız direk fiyatlar
    # iPhone 3G 8GB ($499)
    # iPhone 3GS 16GB Black ($599)
    # iPhone 3GS 16GB White ($599)
    # iPhone 3GS 32GB Black ($699)
    # iPhone 3GS 32GB White ($699)
    + vergi, o da %5.6.

• yaaa hala 99 dolar diyorlar yaa offffffffffff offfffffffff

quote:

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.