Bildirim
Iphone 3G Invisible Shield
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hocam kesinlikle tavsiye ederim. eksisi yok artısı cok... bende kullanıyorum. hatta eger body guarz alırsan kutu içerisinden 2ser adet cıkıyor. yarı yarıyada odeyip alabiliriz. nasıl dersen istersen ben alayım sana yollayayım.. benim iphoneda da var. eskidi. 3 aydır ustnde... -
arkadasım ben apple store dan aldım. daha uygulamadım ama uygulayınca goruslerimi yazarım. -
ya bunu uygulamak bayağı zormuş. elinin ayarı olması gerekiyor. yaptım ama üzerinde bazı yerlerde kabarcıklar var. zamanla oturur diyor kullanım klavuzunda ama bakalım. -
Bodyguardz almanı tavsiye ederim.İnvisible shield den yapı ve kullanım olarak hiçbirfarkı yok. Tek fark bodyguardz içinde 2 takım koruyucu bulunuyor -
Gayet güzel ben kullanıyorum, yalnız uygulama anında fenalık verdirebilir, özellikle arka kısmın küçük kesimlerini yaparken ama tam olarak uyguladığında sorunsuz.. -
quote:
Orjinalden alıntı: mobilecom
Gayet güzel ben kullanıyorum, yalnız uygulama anında fenalık verdirebilir, özellikle arka kısmın küçük kesimlerini yaparken ama tam olarak uyguladığında sorunsuz..
kabarcıklar olustu mu sende de ? yoksa dümdüz mü oldu ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Ewren
quote:
Orjinalden alıntı: mobilecom
Gayet güzel ben kullanıyorum, yalnız uygulama anında fenalık verdirebilir, özellikle arka kısmın küçük kesimlerini yaparken ama tam olarak uyguladığında sorunsuz..
kabarcıklar olustu mu sende de ? yoksa dümdüz mü oldu ?
Yapımı bittikten sonra ekranda bir tane küçük kabarcık vardı, ama 1-2 güne geçti oda. -
Ben BodyGuardz' ı tercih ettim. Denildiği gibi kutu içerisinden iki tane koruma çıkıyor. (2 ön, 2 arka)
İki denemem de sonuçsuz kaldı. İki denememde de baloncuklar oluştu + kenarları iyi yapışmasına rağmen 1-2 gün sonra yavaş yavaş açılmaya başladı. BodyGuardzın, invisibleshield' e göre uygulaması daha zormuş. Tabi ben denemedim ama tecrübe edenler öyle diyor. Şu an hala ekranda 3 tane baloncuk var. Çok rahatsız edici olmasa da iPhonenun estetiğini bozmakta...Balonların oluşmasının nedeni, korumayla birlikte gelen sıvının fazla sıkılması. Sıvılar içeride kalıyor ve baloncuk yapıyor. Gerçekten çok zor iPhoneu kaplaması. Yapacaklara Allah sabır versin (= Tabi çok büyük faydalar sağladığından kullanmaya devam ediyorum. -
peki çıkarıp yeniden uygulama şansımız var mıdır? -
Arkadaşlar estetik bozamk istemiyorsanız bunu deneyin gerçekten mükemmel arka koruma ön ekran zaten çizilmiyor kapak birebir aynısı arka kayganlığı dahil parlaklığı dahil mükemmel bir kapak
http://forum.donanimhaber.com/m_29779443/mpage_1/key_//tm.htm#29779443 -
invisible shield de mikro baloncuklar olsa da 2-3 gün sora kaybolup düm düz oluyo cillop gibi... -
Arkadaşlar Bodyguardz veya invisible shield ikisininde yapılma şekli kullanılan madde beraberinde verilen solüsyonu v.s herşeyi aynı.Bunları uygulaması denildiği gibi biraz zahmetli hatta bazen insana cinnet geçirtebiliyor ama güzel bir şekilde uygulandığında üstünde birşey olduğu bile belli olmuyor.Benim kendi cihazımda en ufak bir baloncuk bile yok.Uygulama sırasında biraz çile çekiyorsunuz ama iphone tümüyle korunmuş oluyor bu sayede üstelik göz estetiğinizi bozmıycak şekilde -
walla benim ön zedelendi. cıkardım ön taraftaki korumayı. diger korumadan yapıstırdım. biraz daha sertçene olandan. o daha iyi. montajı da cok kolay. arkasıda biraz baloncuklu oldu ama onu cıkarmadım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- iphone ekranda siyah çizgi
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- en iyi kılıf markaları
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X