Şimdi Ara

iPhone 3G Geçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
8.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dun uygun fiyatli ve kayitli olarak buldum ve aldim. Evde gecen sene aldigim ama beklemeden hardware unlock ettigim icin kullanilmamis bir turbosim vardi.http://www.theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=Unlock_iphone-3G_with_TurboSim adresindeki yonergeler ile su an Turkcell ile kullaniyorum. Tabi dikkat edilmesi gereken birsey var. Pwnage ile ipsw hazirlarken aktivasyon secmemek gerekiyor. Cunku icinde ATT kart varken iTunes takinca bilgi falan istemeden aktive ediyor. Diger turlu iphone turbosim'i gormedi. Yapmak isteyen olur takilirsa sorabilir.

iPhone 3G Geçtim

iPhone 3G Geçtim

Su an icin hersey sorunsuz calisiyor. GPS henuz deneyemedim. Telefonun ses kalitesinde farkedilir bir artis var. Ses miktari degilde sesin netligi. Eskisi FM radyo yenisi mp3 gibi diyebilirim.

iPhone 3G Geçtim

iPhone 3G Geçtim

iPhone 3G Geçtim

iPhone 3G Geçtim

aralarinda oyle buyuk farklar yok. Ekran renkleri farkli. Eskisi, hatta ilk seriler mavi tonluydu (Cool deniyor), yenisi renklar daha sicak ama.. acikcasi ben maviye kacani severim. Fakat kontrasti daha yuksek.

Telefonun cekimi sanki daha iyi, cok kullanmadigim icin emin degilim, EDGE hizi biraz daha hizli ve stabil. (Eskisi 24 se yenisi 25.5 gibi, normal kullanici farketmez)

Masaya koydugunuzda masadaki tozlarin citirdamasini duyuyorsunuz, yani arkasina surtunup inceden inceden ciziyor, eskisinin icini actigim icin ve nisanlim ekraninin ustune kaldigima dusurdugu icin takilmiyordum belki, simdi ciziliyor diye icim gidiyor

Kamera ayni, ha bu arada kameranin cevresindeki metal, kulaklik girisinin cevresindeki metal ve ekranin cevresindeki metal antenmis! Pil hakkinda birsey demek icin erken. Sessize alma tusunun hissi biraz dandik gibi. Home tusu sert bide, eskisi mi yalama olmustu bilmiyorum. Ara sira almiyor, tekrar basmak gerekiyor ortasina, 30-40 defada bir oluyor.

Daha hafif hissi veriyor, daha az kayiyor, ele daha iyi oturuyor gibi, ama eskisini duz zemine koyunca lak oturuyordu, bu gene duzgun duruyor sallanmiyor ama tam ole agir oturmuyor.

Geri kalan hersey ayni gibi. 2G telefonunuz varsa ve GPS lazim degilse kesinlikle degmez diyebilirim. Ben IMEI dalgasina aldim.

Soru olursa buyrun...

Gereken Düzenlemeler

Numara formati ve turkcell logosu icin Cydia icinden OpenSSH yukleyip baglanin:

http://filebeam.com/c18ee38a6d445babab793ae96cb35c2a

bu dosyayi indirip icindekileri alttaki gibi yukleyin

* Autocorrection kapatmak icin
    /System/Library/Textinput/ icindeki TextInput_en.bundle klasorunun adini TextInput_en.bundle.backup olarak degistirin

* Turkcell logosu icin
    carrier.plis
    Default_CARRIER_TURKCELL.png
    FSO_CARRIER_TURKCELL.png

dosyalari /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle icine

* Telefon numaralari formati icin
    UIPhoneFormats.plist dosyasini /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats/UIPhoneFormats.plist

* Titresimi arttirmak icin
    SystemSoundVibrationPatterns.plist
    /System/Library/PrivateFrameworks/Celestial.framework/ icine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 4 Ağustos 2008; 10:41:19 >

• >>Geri kalan hersey ayni gibi. 2G telefonunuz varsa ve GPS lazim degilse kesinlikle degmez diyebilirim.

Kesinlikle katiliyorum.

Gule gule kullanin.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.Ne kadara aldınız acaba?
  • Bende katılıyorum 1.1.4 ü 2.0 ye çevirdinmi tamamdır.Bide gps olayını merak ettim dostum,denedikten sonra bize bilgi verirsen seviniriim.
  • 1280 YTL

Disari ciktigim anda deneme yapcam, normalde balkonda cekmesi lazimdi ama cekmedi.
    Birde cold-start suresi nedir bilmiyorum 1 dakikada balkonda cekmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 4 Ağustos 2008; 10:21:26 >
  • Şu an için uygun fiyatmış gerçekten.Kayıtlı ve 16GB olduğunu düşünürsek.
  • Kırma,Unlock v.s Hk. daha fazla bilgi verirsen ürününe talibim
  • satilik degil :)
  • Bide 1.1.4 Sanırsam Çünkü Opr. Logosu Değişmiş..
  • Fiyatı Görünce...
    Peki Unlock,Jailbreak,Activate faln nası yaptın bide IMEI kayıtlımı
  • IMEI kayitli, su an Turbosim ile kullaniyorum
    Logo vs gibi duzeltmeler daha once 2.0 icin gonderdiklerim ile ayni
    uste ekledim..
  • nofearl PM'den falan msn ini versen bi:D
  • dev team umarım yakın bir zamanda unlock olayını çözer
  • Hayırlı olsun abi...iPhone'u da geçen sene forumda ilk kullanan sendin iPhone 3G'de sana kısmetmiş...Artık senden ayrıntılı yorumlarını bekliyoruz....1-2 sorum olcaktı;

1)Plastik kasanın çekim gücünü arttırıyor diyen inceleme siteleri vardı..Bu bilgi ne kadar doğru..EDGE gerçekten 1.nesil'e göre daha mı hızlı?

2)Aleti Amerika'da inceleyen 1-2 arkadaş plastik kasayı Tahtakaledeki fm radyolara benzetmişti...Senin bu konu hakkındaki yorumun nedir ? Gerçekten kalitesiz mi?

3)GPS performansı nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 4 Ağustos 2008; 11:02:20 >
  • hayırlı olsun
    @shady nın dedigi gibi gps nasıl?
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun ancak kişisel görüşümü sööliyim beyaz kapak oyuncak gibi kalıor siyah daha iyi
  • saolun arkadaslar

yogun istek uzerine GPS testi icin ciktim, 2-3 dakikada yerimi buldu ve calismaya basladi,
    yola ciktim, fakat 5 dakika falan sonra no service durumuna gecti, resetledim actim kapadim ama duzelmedi hala
    stabil degil bu turbosim olayi, cozmeye calisiyorum su an
  • kırılmasını beklemek en dogrusu olduguna ınanıyorum turbo felan sorun yaratıyor
  • Hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kullanın..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.