Şimdi Ara

Iphone 3G açılmıyor ve dfu & restore moduna girmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, öncelikle iPhone 3g'm var ve jailbreaklı. Telefon MMS atmıyordu ve Cydia'dan SwirlyMMS yüklemeye karar verdim. Yükledikten sonra reboot device yaptım ve telefon apple logosunda takılı kaldı. Kapandı, şimdi iphone dock'a taktım şarj ediyorum. dfu ve restore moduna girmiyor,ayrıca bilgisayarda algılamıyor. Yardım edebilir misiniz?

• hardreset attin mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adabella

Merhaba, öncelikle iPhone 3g'm var ve jailbreaklı. Telefon MMS atmıyordu ve Cydia'dan SwirlyMMS yüklemeye karar verdim. Yükledikten sonra reboot device yaptım ve telefon apple logosunda takılı kaldı. Kapandı, şimdi iphone dock'a taktım şarj ediyorum. dfu ve restore moduna girmiyor,ayrıca bilgisayarda algılamıyor. Yardım edebilir misiniz?

hardreset atın düzelmesse iosu baştan kaldırıp kuru (eğer yedeğiniz varsa) 10 saniye boyunca kilit ve home tuşuna basılı tutun daha sonra parmağınızı kilitten kaldırın ama orta tuşa basmaya devam edin 15-20 saniye daha bastiktan sonra cihaz tamamen kapanır bilgisayara bağlayınca en son güncel olan yazılımı indirir itunes (3g için uygun olan) daha sonra telefon ilk alınmış haline döner. jailbreak vs her şey gider. ama bu son çare olmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.