Şimdi Ara

iphone 3g 4.2.1 jailbreakli telefonun simlock kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim sorunum iphone 3g telefona 4.2.1 jailbreak yaptım ve simlock için cydia da http//repo666.ultrasn0w.com adresini confirm ile yapıyordum eskiden fakat şimdiki denememde bu adresi bulamıyor haliyle unlock kaldıramıyorum . arkadaşlar benim 2 tane sorum olacak
    1- cydia da ki bu ultrasnow dan başka herhangi bir yöntem daha varmı acaba (unlock yapmak için)
    2- ben aslında iphone 4.2.1 yerine ios 5 veya 6 yüklenebildiğini duydum fakat araştırmalarım da internet te biçok firmware dosyası indirip denememe rağmen herhangi bir başarı sağlayamadığım gibi hali hazırda elimdeki (4.2.1 sürümünden de oldum sanırım ) yani arkadaşlar ben eğer bişekilde ios güncellemesi yaparsam bu unlock sorunu hallolur mu yoksa başka bir yöntemmi lazım LÜTFEN arkadaşlar 2 gündür telefonsuzum ve yardımınıza ihtiyacım var bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfen...

• dostum 4.2.1 unlock veya ultrasn0w unlock diye aratirsan cikar buyuk ihtimal repo kapanmistir. o cihazi o surum jailbreak ile uzun sure kullandim ios 4 u bile zar zor calistiriyordu 5 ve 6 bir sekilde yukleniyosa bile emin ol kullanamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi tamam ben yine 4.2.1 yükledim fakat unlock sorunu veriyor sim kilidini başka hangi yöntemle kırabilirim acaba?
  • kerem343 kullanıcısına yanıt
    factory unlock yaptırırsında gerek yok 3g için

ultrasnow.deb dosyasını bul netten ifunbox la cydia/autoinstall atarsın olur biter
  • Dostum yardımın için çok teşekkür ederim lakin biraz daha açıklayıcı yazarmısın netten indireceğim de nasıl cydianın içine atacağımı bilmiyorum ne olursun yardım et !...
    ultrasnow.deb dosyasını netten pcye indireceksin daha sonra pcye ifunbox programını indireceksin cihazı pcye bağlayıp //var/root/Media/Cydia/AutoInstall klasörünün içine indirdiğin dosyayı at cihazı açkapa ultrasnowu yüklemiş olursun
  • Çooooook teşekkür ettim dostum sağolasın.... dur bi deneyeyim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.