Şimdi Ara

iPhone 3G, 3GS (New Bootrom) / iPod Touch 3G, 2G | > iOS4 JailBreak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana kalrsa hiç gerek yok yükseltmeye 3.1.3 gayet stabil çalışıyor m.task vs vs çoktan vardı zaten :)
  • Elimde iPod Touch 3. nesil var. 3.1.2 kullanıyorum. Yanlış anlamadıysam bu işlemleri yaptıktan sonra cihazı kapayıp açtığımda tekrar bilgisayara bağlayıp son adımları uygulamam gerekiyor değil mi?
  • dostum dediğin herşeyi eksiksiz yaptım ama ipod kafayı sıyırdı bende ipod touch 32 gb 3 g var 3.1.3 kırmısdım şimdi oda gitti kaldık 4.0 bu anlatımını biraz daha açarsan sevinirim biyerlerde hata yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hksdejavu

Elimde iPod Touch 3. nesil var. 3.1.2 kullanıyorum. Yanlış anlamadıysam bu işlemleri yaptıktan sonra cihazı kapayıp açtığımda tekrar bilgisayara bağlayıp son adımları uygulamam gerekiyor değil mi?

Yalnızca iBooty'i açıp tekrar "BOOT IT" demeniz gerekmektedir.

quote:

Orijinalden alıntı: goker07

dostum dediğin herşeyi eksiksiz yaptım ama ipod kafayı sıyırdı bende ipod touch 32 gb 3 g var 3.1.3 kırmısdım şimdi oda gitti kaldık 4.0 bu anlatımını biraz daha açarsan sevinirim biyerlerde hata yapıyoruz

3.1.3 versiyonunu için uygun olmadığını ilk mesajımda belirtmiştim.
  • belirtmişisn ama biz bu başlıkda böyle yazarken iPhone 3G, 3GS (32 gb dahil) atladık konuya oda 3. nesil malumun ayrıca 3. nesillere de olmuyo bu işlem 3.1.3 alakası yok daha sonra her yeri araştırmama rağmen bütün sitelerde 3. nesil için daha çıkmadığını öğrendik ama 4.0 güncelledik bikere bekliyecez mecburen 3. nesil kullanan arkadaşlar boşa çabalamasın daha 4.0 jealbreak yok

Firmware Model Jailbreak Tethered Software Firmware Tested with iTunes
    4.0 Any No No No Download 9.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goker07 -- 19 Temmuz 2010; 21:25:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goker07

belirtmişisn ama biz bu başlıkda böyle yazarken iPhone 3G, 3GS (32 gb dahil) atladık konuya oda 3. nesil malumun ayrıca 3. nesillere de olmuyo bu işlem 3.1.3 alakası yok daha sonra her yeri araştırmama rağmen bütün sitelerde 3. nesil için daha çıkmadığını öğrendik ama 4.0 güncelledik bikere bekliyecez mecburen 3. nesil kullanan arkadaşlar boşa çabalamasın daha 4.0 jealbreak yok

Firmware Model Jailbreak Tethered Software Firmware Tested with iTunes
    4.0 Any No No No Download 9.2

Bende iPod Touch 3G (32 GB) var. Yukarıdaki bahsettiğim yöntemle kendi cihazımı JailBreak yaptım.

• dostum işte biz yapamadık malasef aynı cihazdan bizdede var ama olmadı hiç bir forumda cydia forumun dada dahil yapılamıyacağını yazıyor daha açıklayıcı anlat ozaman bizde yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goker07 -- 19 Temmuz 2010; 22:31:52 >
  • merhaba arkadaslar bende sn0wbreeze de generale gelınce disable NOR flash işaretleye miyorum napmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc017

merhaba arkadaslar bende sn0wbreeze de generale gelınce disable NOR flash işaretleye miyorum napmam lazım

Öyle bir sorun yaşayacağını pek sanmıyorum. Yanlış yere tıklıyor olabilirsiniz. Oradaki kutucuğa tıklamayı deneyin.
  • Hocam sorunsuzca yaptım ama ifile fontswap filan çalışmıyor.
    Bir çözümü var mı ??
  • Arkadaslar bende iphone 3g s var installoustan oyun ındırırken sorun yasıyorum oyunun ınmesıne 2 dakıka gıbı bı sure kalınce download iptal edılıp;
    oyun adı.ipa baslıgında download failed:a server with the specified hostname could not be found gibi hatalar verıyor her oyunda hemen hemen bunu yasıyorum ne yapmalıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.