Şimdi Ara

ıphone 3g?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3g alıcam idareten(1 2 ay) internette baktığım kadarıyla kimse memnun değil. whatsaap sorunu face sorunu herkes bişeyler söylüyor. bilgisi olan varmı acaba alınır mı yoksa artık çöp mu oldu yardımlarınızı bekliyorum???

• herşeyi kullanabilirsin telefonda sadece birazcık araştırma yapman yeterli.
    aslında bence ölü bi telefon değil.apple kendi kendine öldürüyor aletleri yenisini alalım diye.
    telefon alırsan program konusunda yardımcı olabilirim.mesajla ulaşırsın.
    bu arada 50 lira fazla verip 3gs alabilirsin kafan rahat olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: caap

arkadaşlar 3g alıcam idareten(1 2 ay) internette baktığım kadarıyla kimse memnun değil. whatsaap sorunu face sorunu herkes bişeyler söylüyor. bilgisi olan varmı acaba alınır mı yoksa artık çöp mu oldu yardımlarınızı bekliyorum???

eski telefonum 3g idi:
    kesinlikle 3g alma. son versiyon 4.2.1 olduğu için bir çok yazılımın eski crackli versiyonunu bulman ve bunları da yükleyebilmen için telefonunu jailbreak yapman lazım. ayrıca multitasking yok ve telefon 4.2.1 de fena halde şişiyor. bir programın içindeyken birisi ararsa pat programdan atıyor ve arama bitince tekrar program baştan başlıyor. bu çok sinir bozucu. jailbreak ile multitasking'i açmayı denedim, telefonum 1-2 hafta içinde çalışamaz hale geldi, mecbur tekrar iptal ettim.

ama 3gs alırsan (şu anki telefonum), son versiyon ios yükleyebilirsin. iphone4 kadar hızlı olmasa da bence iyi iş görüyor. multitasking, icloud vs.. hemen hemen herşey var. yalnız ram 256 olduğu için mesela instagram son sürüm gibi bazı programlar arka planda başka birşey varken şişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

arkadaşlar 3g alıcam idareten(1 2 ay) internette baktığım kadarıyla kimse memnun değil. whatsaap sorunu face sorunu herkes bişeyler söylüyor. bilgisi olan varmı acaba alınır mı yoksa artık çöp mu oldu yardımlarınızı bekliyorum???

eski telefonum 3g idi:
    kesinlikle 3g alma. son versiyon 4.2.1 olduğu için bir çok yazılımın eski crackli versiyonunu bulman ve bunları da yükleyebilmen için telefonunu jailbreak yapman lazım. ayrıca multitasking yok ve telefon 4.2.1 de fena halde şişiyor. bir programın içindeyken birisi ararsa pat programdan atıyor ve arama bitince tekrar program baştan başlıyor. bu çok sinir bozucu. jailbreak ile multitasking'i açmayı denedim, telefonum 1-2 hafta içinde çalışamaz hale geldi, mecbur tekrar iptal ettim.

ama 3gs alırsan (şu anki telefonum), son versiyon ios yükleyebilirsin. iphone4 kadar hızlı olmasa da bence iyi iş görüyor. multitasking, icloud vs.. hemen hemen herşey var. yalnız ram 256 olduğu için mesela instagram son sürüm gibi bazı programlar arka planda başka birşey varken şişiyor.

Multitasking olayını springtomize ile hallettim ben.ama yine de arkadaşa katılıyorum.
    verceğin fazladan 50 lira olur.internette uygulama arayıp gezmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YQQ4 -- 8 Nisan 2013; 16:49:11 >

• cevaplarınız için teşekürler arkadaşkar 3gs alırsam hemen hemen hiçbir sorun yaşamıcağım gözüküyor şuan doğrumudur?
  • Dogrudur bende 3gs den 5 e geçdim sadece 2 sn açılış farkları var 3gs de güzel telefondur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

cevaplarınız için teşekürler arkadaşkar 3gs alırsam hemen hemen hiçbir sorun yaşamıcağım gözüküyor şuan doğrumudur?

ios'un son sürümüne kadar desteklediği için uygulama açısından hiç bi sorunun olmicak.en stabil 5.1.1de kullanabilirsin sanırım.bu da her türlü program için yeterli olur zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu aldım 6.1.2var üzerinde oyunlarda temple run falan ekran sağ sol yapınca olmuyo ama crome safarı galan telefonu yan tutunca ekran dönüyo bilgisi olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefonu aldım 6.1.2var üzerinde oyunlarda temple run falan ekran sağ sol yapınca olmuyo ama crome safarı galan telefonu yan tutunca ekran dönüyo bilgisi olan varmı

aynı oyunu benim ufaklık oynuyor ve bir sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.