Şimdi Ara

İphone 3 GS için lifeproof

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, her yerde aradım taradım, bulamadım. İphone 3 GS için lifeproof satan bir yer biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elmasepeti ve bunlardanistiyorum sitelerine bak onlarda varsa vardır Türk sitesi olarak

• Ben de yeni konu acmadan 3gs konusunda birsey sormak istiyorum. 3gs için yan taraflari i4 gibi dumduz gosterebilcek bir bumper yada kılıf arıyorum. Tam dedigime uymasa da bunun gibi bisey:http://www.amazon.com/Tech21-iBand-Shock-Absorbing-iPhone/dp/B001HN9IC0 ve bu urunu amazondan alsam gumrukte sikinti cikar mi? Cevaplayan biri olursa cok tesekkurler simdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knoxville_35

Ben de yeni konu acmadan 3gs konusunda birsey sormak istiyorum. 3gs için yan taraflari i4 gibi dumduz gosterebilcek bir bumper yada kılıf arıyorum. Tam dedigime uymasa da bunun gibi bisey:http://www.amazon.com/Tech21-iBand-Shock-Absorbing-iPhone/dp/B001HN9IC0 ve bu urunu amazondan alsam gumrukte sikinti cikar mi? Cevaplayan biri olursa cok tesekkurler simdiden.

Bende buna benzer bişey arıyorum. Sıkıldım telefondan ama sırf yeni kasa için yeni telefon alıcak durumum yok. Şöyle değişik bir kılıf almayı düşünüyorum. Bu kılıf kalitesiz göstermiş telefonu bence silikon gibi kılıflardan ziyade ahşap görünümlü yada sert plastik bir kılıf bakmalısın daha kalite durur süet tarzıda olabilir. Gerçi sana diyorum ama kendimde bulamadım henüz güzel bir kılıf zaten piyasadada pek çeşit kalmadı.

•  İphone 3 GS için lifeproof

Bende bundan kullanıyorum telefonu aldığımdan beri webdenal.com veya hizlial.comdan almıştım tam hatırlamıyorum gercekten guzel gösteriyor telefonu hem lisanslı ürün hemde carbon fiberden yapılmış dışı bu tarz kılıf önerebilirim :)

• Arkadasın demek istediği su geçirmez bir kılıf pek alakalı degil o dediginizle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.