Şimdi Ara

iPhone 3.0 ile birlikte iPod touch 2G yeni Bluetooth işlevleri kazanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görünüşe göre iPod touch 2G’de bulunan ve sadece Nike+ tarafından kullanılan Bluetooth yongası artık daha işlevsel hale gelecek. Apple’dan Greg Joswiak’ın verdiği bilgiye göre bu cihazda bulunan Bluetooth özelliği yeni iPhone 3.0 işletim sistemi ile birlikte aktif hale gelecek.

Bluetooth özelliğinin kazandırılmasıyla birlikte iPod touch sahipleri de A2DP, kablosuz erişim kontrolü ve Bluetooth üzerinden P2P bağlantıları gerçekleştirme olanağına sahip olacak. Tabii, bütün bunlar için ilk etapta iPhone OS 3.0 yüklemeleri, bunun için de 9.95 $ ödemeleri gerekiyor.

Diye bir yazı okudum...Eğer doğruysa çok iyi olacak...Bu konu hakkında bilginiz var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

Görünüşe göre iPod touch 2G’de bulunan ve sadece Nike+ tarafından kullanılan Bluetooth yongası artık daha işlevsel hale gelecek. Apple’dan Greg Joswiak’ın verdiği bilgiye göre bu cihazda bulunan Bluetooth özelliği yeni iPhone 3.0 işletim sistemi ile birlikte aktif hale gelecek.

Bluetooth özelliğinin kazandırılmasıyla birlikte iPod touch sahipleri de A2DP, kablosuz erişim kontrolü ve Bluetooth üzerinden P2P bağlantıları gerçekleştirme olanağına sahip olacak. Tabii, bütün bunlar için ilk etapta iPhone OS 3.0 yüklemeleri, bunun için de 9.95 $ ödemeleri gerekiyor.

Diye bir yazı okudum...Eğer doğruysa çok iyi olacak...Bu konu hakkında bilginiz var mı?

hocam iphone 3.0 ı ipod a mı yüklicez..

• walla bilsem sormucam be kardeş...
  • Evet.iPod da iPhone'nun işletim sistemini kullanıyor.

Bluetooth olayı da doğru.Ama ne yazık ki benim işime yaramıyor
  • takcan bi bluetooth kulaklık.. dadından yenmez.. 10 $ da bişi değil hee.. yakında hacklenirse yükleriz..
  • touch a kablosuz kulaklık mı offf süpper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.