Şimdi Ara

İphone 2g ve arızalı 3g arıyorum Bütçe : 400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone 2g full kutulu ve donanımsal hiç bir sorunu olmamasını istiyorum kozmetikte biraz önemli 3g arızalı ola bilir eğrisi doğrusu konuşulur lütfen pm atınız
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoBras -- 3 Eylül 2010; 4:24:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 400 liraya bold hemde kozmetik ve donanımsal açıdan sorunsuz
  • pm attim
  • güveenilir bir arkadas degıl
  • alışveriş yaptığım kişi tek sen değilsin bak bakalım çoğu kişiyle alışveriş yaptım hiç sorun yaşamazken bir tek senle yaşadık birde sana karşılık ürün yolladım hala konuşuyorsn

• quote:

Orijinalden alıntı: CoBras

alışveriş yaptığım kişi tek sen değilsin bak bakalım çoğu kişiyle alışveriş yaptım hiç sorun yaşamazken bir tek senle yaşadık birde sana karşılık ürün yolladım hala konuşuyorsn

ulan ne yalancı adamsın 50 lira vereyim bi ay sonra su an yok dedın garantı belgesı kalsın 50 lırayı yollayınca gönder dıye konustuk salak yaptın uzerınden aylar gectı hala salak yapıosun sonra dıosuk yok o alıs verısımdekı adama sor yok buna sor gecıcen bu ayakları mılletı dolandırma artık
  • ulan ben senmiyim ben sana telefonun yanında ürün gönderdimmi 50 lira değerinde gönderdim eeee sorun ne bana gelipte şimdi iş yapıosn dolandırmışmıyım milleti bir sor bakalım sor bnle alış veriş yapanlara cins cins konuşuyosn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.