Şimdi Ara

iPhone 2G Hoparlör Sesini Yükseltme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
61.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım müziklerdeki, özellikle de bass'lardaki ses patlamalarını önlemek için koymuşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: zamirpolen

Yokmu foto ekleyebilecek biri ?

Kendi telefonumun kapağını çıkartmaya üşendiğimden internetten bir resim buldum. Sol tarafraki hoparlör'dür;

iPhone 2G Hoparlör Sesini Yükseltme

teşekkür ederim ancak haporlörü göremiyorum hassas olan tarafı ne tarafa doğru duruyor =(

• http://www.tenonedesign.com/soundclip.php

bu ürüne bi bakmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssekoo -- 25 Şubat 2009; 20:29:29 >

• ...
  • Bencde normalşze mantıklı yoksa hoparlörün sesini acmak diye bişey olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssekoo

http://www.tenonedesign.com/soundclip.php

bu ürüne bi bakmak gerek

ürün süper görünüyor Temin edebilecek olan varsa alabilirim ;)

• 3g için yapılaack bişi yok galiba??
  • 1-audacity prg indirin..free bir prg
    2- prg ı açın zil sesi yapmak istediğiniz mp3 ü seçin
    3-istediğiniz biçimde kesip kısaltabilirsiniz full olsun istiyorsanız aynı şekilde bırakıp ctrl+a tuşu ile hepsini seçiyoruz
    4-effect e gelip equalization u seçiyoruz
    5-0 db de olan barı isteğe göre 24 db ye kadar çıkarıp kaydediyoruz.
    6-iPhoneRingToneMaker prg ile tlf na yolluyoruz..
  • Arkadaşlar 2G için kapak çıkarıpta, bezi kaldırma işlemini yaptım. nasıl açarım diye düşünüyodum, gitar penasıyla çkardım
    şimdilik fazla bir fark hissetmedim, dışarda anlıyacam farkı. ama seste artış var sanki.
    ama bu işlemi yapmayı düşünen arkadaşlar, dikkatli olun bezi çıkardığınız yerden içeri toz girmesin.
  • Bakalım bende deleyim ne olacakmış görelim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Yokmu foto ekleyebilecek biri ?

Kendi telefonumun kapağını çıkartmaya üşendiğimden internetten bir resim buldum. Sol tarafraki hoparlör'dür;

teşekkür ederim ancak haporlörü göremiyorum hassas olan tarafı ne tarafa doğru duruyor =(

3G için, arka kapak çıkarma ya da iğneyle delme olaylarındaki son nokta nedir arkadaşlar?
    bu görseldeki alet 3G gibi... vidaları var ön tarafta.
    gerçekten ses olayından çok müzdaripim. çalınca duyulmuyor. s.e. walkman'den sonra iphone ses konusunda çok zaıf kaldı.

• iğneyle yapmıştı arkadaş
  • ya ses olayi muhim ama bence fazla zorlamamak lazım.ben herhangi bie işlem yapmamiş olmama ragmen son sesle bir şarkiyi dinlerken hoperlor patladi.şimdi igrenç cızırtili bir sesi var.kesinlikle yuksek sese dayanıklı degil donanımı telin.bu arada benım tel 2g.şimdi sesi kistim titreşimde kullanıyom.
  • bu yontemi kim bulmuşsa cok saglsun iphone um muzik setine dondu. ilk basta igne ile delmek istedim ama sonradan hoparlorun uzerindeki kismi tamamen cikarttim. ses rahat 5 misli artti. tavsiye olunur ancak garanti varsa orda biter. igne ile kucuk delmek belki sorun olmayabilir.
  • 3GS 16GB MAKİNE

O HOPARLÖRÜN TELİNİ ÇIKARDIM YİNE TOPLU İĞNE YARDIMIYLA VE BUNU KEŞFEDEN ADAMIN ALNINDAN ÖPERİM BEN TEŞEKKÜRLER =) DELMEYİN DİREK ÇIKARIN BENCE ULTRA HİGH SOUND DİYEBİLİRİM SES DİREK DİKKAT ÇEKİYOR 4 KATINA ÇIKTI =)=)=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xandel -- 7 Aralık 2010; 2:45:48 >
  • iphone 4 te böyle buna benzer bi yöntem var mı peki?
  • biri bunun başlığını iphone 3G diye düzeltsin lütfen. deliyordum hoparlör deliğini. tarihe bakınca çaktım....
  • İphone 4 için bir yöntem yokmu ? :(
  • abi nasıl göze alıyorsunuz ciahzı delmeyi.. iyi cesaret.. :)
  • arkadaşlar eski nanolardaki gibi.. ses sınırı ortadan kalkıyormuş volume bosster diye bir yazılım varmış nasıl yapıcaz bunu??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.