Şimdi Ara

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
144.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ettığım bunalr değildi yınede teşekkürler sorunum unlock ve bendekı ıphone eskı versıyona donmemesı sanırm costum formware oraya donmuyor sıkıntı bu
  • sorunumu çözmeme yardımcı olacak kımse yokmu:
    yazılım 3.2.1 7d11 +telefon kayıtlı cydıa yuklurock yuklu bootneuter yuklu ama ışe yaramadı

2 . soyledıklerınız yapmaya çalıştım o[simage][/simage]da olmadı bu telefona başka yazılım atamıyorum yardım edıcek kımse yokmu ısteyen telnı versın arayabılrım

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu
  • altuu çok saol kardeş ALLAH razı olsun emeğin için ÇOK teşekkürler
  •  iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu

Beyler telefonum şu ekranda kaldı bir türlü ilerlemiyor olaylar.

Lütfen yardım edin.
  • Beyler redsn0w ile işlem yaparken Cydia'yı seçtim sadece yanlışlıkla.

Unlock seçmedim yani ama telefon unlock oldu fakat Jailbreak, Cydia falan olmadı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 20 Ocak 2010; 23:23:12 >
  • mrb roberto tekrar restore etmeyi denedin mi? cihazın için costum lu firmware bulabilirsen birde onunla dene zannımca düzelecektir hemde jb ve unlock yapmak için ekstra uğraşmazsın
  • 3.0 ile 3.1.2 arasında ne değişiklikler var acaba? 3.1.2 kullananlar bilgi verebilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizwaterpolo5

3.0 ile 3.1.2 arasında ne değişiklikler var acaba? 3.1.2 kullananlar bilgi verebilir misiniz.

aynen bende meraktayım.
  • Arkadaşlar elimde bir cihaz var. 1.1.4'tü 3.1.2 yaptım. Şimdi 3.0 a dönüyorum. JB yapabiliyorum ama Unlock olmuyor, lütfen yardım edin!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eaststreetz

Arkadaşlar elimde bir cihaz var. 1.1.4'tü 3.1.2 yaptım. Şimdi 3.0 a dönüyorum. JB yapabiliyorum ama Unlock olmuyor, lütfen yardım edin!?

http://iphwn.org/redsn0w-win_0.9.2.zip

Bununla unlock yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

Beyler redsn0w ile işlem yaparken Cydia'yı seçtim sadece yanlışlıkla.

Unlock seçmedim yani ama telefon unlock oldu fakat Jailbreak, Cydia falan olmadı ?

Eski sistemin üzerine kurduysan problem olmuş olabilir.

DFU mod ile sıfırdan kurulum yaptıktan sonra redsn0w'u uygularsan cydia gelecektir.
  • 3.1.2 nin 3.0 dan ne farkı vaaaar cevap versenize!
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizwaterpolo5

3.1.2 nin 3.0 dan ne farkı vaaaar cevap versenize!

Programların çökmesi ile ilgili iyileştirmeler ve güvenlik güncellemeleri diye biliyorum.
  • 3.0 lı 2g sorunsuz bir sekilde 3.1.3 oldu.tesekkurler...
  • merhaba. 2.2 deki iphoneumu 3.1.3 yapmak istiyorum. cihazım 2g kayıtlı. ve şu an unlock ve jailbreakli. modem firmware im 04.05.04_G.
    tam olarak ne yapmam gerekiyor. teşekkürler.
  • iTunes üzerinden orjinal update yap, daha sonra redsn0w'da 3.1.2 firmware'i göstererek jailbreak yap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

iTunes üzerinden orjinal update yap, daha sonra redsn0w'da 3.1.2 firmware'i göstererek jailbreak yap...

itunes üzerinden orjinal update derken dostum, baya itunes a bağlıycam ve update mi diyeceğim? yoksa custom firmware tarzı birşey indirip onu mu göstereceğim? çünkü orjinal update ile telefon unlock olmuyordu modem basebandi filan yükseliyordu eskiden? teşekkür ederim.
  • iPhone 2G'nin en son baseband'ı 04.05.04'tür. O yüzden orjinal firmware ile update yapsan bile unlock'u kaybetmezsin. Sana sadece jailbreak yapmak kalır.
  • Bilakis bende de itunes update sonrası unlock kayboldu.Ama çokta sorun olmadı,redsnow hepsini halletti.....
  • @evon610c

Büyük ihtimal senin baseband versiyonun 04.05.04'ten düşüktü, update yapınca yükseldi ve o yüzden unlock'u kaybettin ama söylediğin gibi redsn0w herşeyi hallediyor. 2G telefonlarda unlock problemi yok, çok şükür...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.