Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: bulentje

Arkadaşlar herhangi birinizden olumlu bi sonuç çıkmadı mı hala?

henuz kımsede sonuc cıukmadı zaten sonuc alınmaya baslarsa bugunlerde herkes peş peşe sonuc aılcaktır dıye dusunuyorum saygıolar

benımkı acıldıu sukurler olsun darısı sızın basınıza arkadaslar meegi arkadasım cok cok tsk ederım

/>

Hayırlı olsun hocam FU cihazınız

• saolun tsk ederım darısı basınıza
  • @serif61 hayırlı olsun kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

@serif61 hayırlı olsun kardes

darısı basına kardesım emegıne saglık senınkıde acılır umarım en kısa surede saygılarımla
  • @serif61 Çok teşekkür ettim kardes, senin cihaz açıldıkdan sonra hiç şüphem kalmadı. inş en gec perşembeye kadar benim cihazda açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eranio78

Bulaşmayın, site güvenilir değil.
    kaynak: WOT - Web Of Trust.

Nerden bildin açıldı işte adamın ip4 ü. bu işi yüksek karla yapanlardanmısın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eranio78

Bulaşmayın, site güvenilir değil.
    kaynak: WOT - Web Of Trust.

Nerden bildin açıldı işte adamın ip4 ü. bu işi yüksek karla yapanlardanmısın

benım gibi hayatında paypal ı hıc kullanmamıs ınternet sıtelerıne asla guvenmıyen bırı bıle neden oldu nasıl guvendım bılmıyorum ama bu konuyu gordum hemen uye oldum allgsmunlock sıtesıne kredı kartım ıcın bankamın ınternet sıtesı uzerınden bır sanal kart olusturdum (bu kafanızı karıstırmasın ben ne olur ne olmaz dıye lımitılı bır kredı kartı olusturayım dıye yaptım )

sonra paypal hesabıma kredı kartımın bılgılerını gırdım sonra allgsmunlock sıtesındekı lısteden telefonum ıcın gereken kredıye baktım
    ve atrixj@live.com u msn ye ekledım adama dedım benım telefon lıstede 90 kredı gorunuyor bana 90 kredı lazım adam dedı 94 euro yolla benım paypal ıma yolladım ok kredını yukluyorum dedı yukledı emeı unlock a tıkladım hemen ve bılgılerı dıkkatlıce gırdım ıyıce kontrol etdım (buraya dıkat edın yanlıs bılgı gırersenız paranızı ıade alamazsınız dogru emeı operator vb... gırın)
    sonra yolladım ve beklemey basladım sonra beklemeye basladım
    bekleme suresı operatöre göre degısebılıyor benımkı 2-4 gun dıyordu 2 gun hıtdı 3. gun acıldı sızde lısteden bekleme gun sayınıza dıkkat edın derım

emegı gecen meegi arkadasımıza tsklerımı borc bılıyorum ve hepınıze saygılarımı sunuyorum

• buda operatöründen emin olmayanlar için örnek bi sonuç. 3 saat içinde kesin cevabı alıyorsun

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meegi -- 28 Mart 2011; 22:41:59 >
  • @serif61 Eyvallah kardesim, Ben teşekkür ederim umarım bu yol UL bekleyen bicok arkadasımızın işine yarar.
    Bu arada bende @Perseus1'e teşekkür ederim...
  • Vodofone Almanya var mı listesinde göremedim elimde Almanya vodafoneden kontratsiz alınmış iPhone 4 var ama tr de calismiyor
  • quote:

@serif61 Eyvallah kardesim, Ben teşekkür ederim umarım bu yol UL bekleyen bicok arkadasımızın işine yarar.
    Bu arada bende @Perseus1'e teşekkür ederim...

:) rica ederim bende bugun hallettim 1-2 güne sonuc alırım elbet.
    Yaptiracaklarin kafasında soru işareti kalmasın...
    Varsa eğer takıldığınız yer pm den sorun.
    Elimden geldiğince yardim ederim arkadaslar.
    Gidipte telefonculara 100kusur€ kaptırmayın...
  • darkgsm.com un fiyatları daha uygun geldi bana ne kadar güvenilir tartısılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otoroz
    darkgsm.com un fiyatları daha uygun geldi bana ne kadar güvenilir tartısılır.

Oradan da actiranlar var...
    Hangisi uygun gelirse. Ordan açtırın.
    Bazıları allgsm de bazıları darkgsm de uygn.
    Fr orange 2sindede ayni.
  • Bende bir tane Fransa SFR'den kilitli bir tane de Fransa Orange'dan kilitli cihaz var. Bu işlemi yaptırmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yabancı sitelerde internetten işlem yapmayı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbugras

Bende bir tane Fransa SFR'den kilitli bir tane de Fransa Orange'dan kilitli cihaz var. Bu işlemi yaptırmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yabancı sitelerde internetten işlem yapmayı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

birazdan ben resimli anlatım yapayım meegi arkadaşım ilk sayfaya eklesin bekle 15-20dk ye hazır olur.
  • Fransa sfrden kilitli iphone4 ü olupda açtıran oldu mu?
  • buyrun arkadaşlar resimli anlatım...

1)ilk önce resimdeki işlemi yapıyoruz.

2)www.paypal.com.tr adresine giriyoruz ve aşağıdaki işlemleri yapıyoruz.

3)tekrarwww.allgsmunlock.com a giriyoruz ve aşağıdaki işlemleri takip ediyoruz

bu kadar...:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mbugras

Bende bir tane Fransa SFR'den kilitli bir tane de Fransa Orange'dan kilitli cihaz var. Bu işlemi yaptırmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yabancı sitelerde internetten işlem yapmayı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

@perseus1 hazırlamış resimli anlatım. sen üyeliğini ve paypal dan hesabını al takıldığın yer olursa burada sorarsın. yardımcı oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkynrsnn

Fransa sfrden kilitli iphone4 ü olupda açtıran oldu mu?

işlem yaptık ama bekliyoruz ayın 31 ine kadar bekleme süresi vardı, bugün yarın acılır zannedersem, sonucu burda paylaşırız..
  • Yaypel denilen şirket iPhone4 Att USA den alınmış cihazları full unlock yapıyorda Allgsmunlock neden yapamıyor, fiyat karşılaştırması bakımından da iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.