Şimdi Ara

iPhone 17 Pro ve 17 Pro Max en net görüntüleri paylaşıldı! İşte tasarımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
5.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Apple inovasyonu bu işte:) Önemli olan masanın üzerine koyunca elde ettiğin statü:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bune olm Nokia olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erdi Özüağyoutube
    Apple’ın önümüzdeki Eylül ayında piyasaya süreceği yeni amiral gemisi iPhone 17 Pro Max’in tasarımını gösteren dummy numune buldum. Daha önceki pek çok iPhone jenerasyonunda olduğu gibi bu tasarım örneği de Çinli ekosistem ve kılıf firmaları tarafından sızdırıldı ve yeni işin ilginç tarfı yeni modelin böyle geleceğinden de çok eminler. ‼️ Bu video tanıtım amaçlı olarak SDN Tech Expo fuarında çekilmiştir. Tasarım maketini sağlayan Zore Aksesuar‘a da ayrıca teşekkür ederim. #iphone #iphone17promax #apple #technology
    https://www.youtube.com/watch?v=UtF26eRBBGs&feature=youtu.be

@fx57

• krstarica kullanıcısına yanıt

Kabullenmek-kabullenmek gibi basit bir eksende yaklaşmıyorum konuya. Profesyonel işlerim için Mac Studio M1 Max, Macbook Pro M1 Pro ve oyun için de Windows tabanlı bir PC kullanıyorum. Kullandığım telefon ise S23 Ultra... İkinci android cihazım. S21 Ultra alana kadar 2G'den iPhone XR'a kadar iPhone kullandım. O yüzden bana o daha iyi bu daha kötü demene gerek yok, kendimce hangisinin hangi konuda daha iyi olduğunu kullanarak deneyimliyorum. Belli konularda iPhone, belli konularda Android önde. Asıl sizin bunu kabullenmeniz gerek, teknoloji bu, hangisindeki özellik işime yarıyorsa onu kullanırım. Fanboy olmaya, takım tutar gibi marka desteklemeye gerek yok! En iyisini iPhone yapar algısı da kırıldı artık. Yapay zeka konusunda yerlerde, bunu da siz kabul edin bir zahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erensunay E kullanıcısına yanıt

Hangi yapay zeka? Standar kullanici ChatGpt den oteye kullanmiyor zaten. Android unili cocuklarin hava atma araci olmus asil, bak işten anlamayan iphone kullanir biz android kullaniyoruz, açik tabanli vs diye soylemlerde bulunurlar. Temelinde iphone alacak durumumuz yok ogrenciyiz paramiz androide yetmiyor demenin minare kilif uyumu.

Bagnaz degilim, ancak iphone halen daha telefonu telefon olarak kullananlar için, çok daha işlevsel stabil ve sahip oldugu ozellikler de en iyisi. Raw halde androidli bir s23 istedigi kadar iyi foto çekebiliyor olsun. Soz konusu sosyal medyada paylasmaya gelince Iphone 15 promax dahi, eziyor. Hem yazilimsal optimizasyon hem de reklam gucü ile sosyal medyada agirligi olan bir firma. Bunun gibi cok konu var.

• Etrafımdaki her standart kullanıcı AI kullanıyor. Gerek fotoğraf düzenlemek için gerek eğlence için... En basiti fotoğraftan bi objeyi silmek, hemen hemen herkes kullanıyor artık. Samsung ile iPhone karşılaştırmalarını izle bence, iPhone rezalet ötesi bu konuda! Bu arada S23 Ultra ile çektiğim fotoğraflarımı paylaşıyorum sosyal medyada, hiçbir sorun yok, S10 zamanının sorunları onlar, artık yok amiral gemisi telefonlarda böyle bir sorun. Video konusunda haklısın ama, iPhone her türlü daha iyi, net! S24'e kadar olan modeller ki S25 de log çekiyor artık fakat ikisini de test ettim, Apple ProRes 4 4 2 formatta çektiği log video çok daha iyi. Ayrıca uluslararası color correction lisansı var, büyük sinema kameralarının aldığı bir lisans bu ama kaç kişinin ihtiyacı var buna? Benim Samsung kullanmadaki tek sebebim telefon görüşmesi kaydı. Bu geldi mi iPhone'a? Karşı tarafa bildirim gitmeden görüşme kaydı yapıyor mu?

angi yapay zeka? Standar kullanici ChatGpt den oteye kullanmiyor zaten diyorsun da, iPhone'lardaki Lidar sensörle sanki babaanneler bile kupa falan taratıp 3D model oluşturuyor. Örneğin saçma olmuş biraz. Yapay zekayı az insan kullanıyor olabilir, koyarsın sen, isteyen kullanır istemeyen kullanmaz, aynı Lidar Sensör gibi ama o kadar da olmasa da olur bir şey değil artık. Çağ değişiyor ama iPhone maalesef ayak uyduramıyor. Eskiden önce o yapardı, diğerleri onu takip ederdi, şimdi diğerleri yapıyor, iPhone'da hala Siri var! Hadi Siri'yi zekalandırmadın, izin ver de istediğimiz AI Asistanı kullanalım, ona da izin yok! Ben Samsung'ta 4 ayrı asistan kullanabiliyorum, istediğini ata yan tuşa...

• erensunay E kullanıcısına yanıt

Katiliyorum. Kullanan icin avantaj olabilir. Benim pek alakam yok o asistanlarla hicbir zaman da gerek duymadim ama gerek duyan icin eksiklik dediginiz gibi. Zaten son yillarda iphoneda devrimsel pek bir sey olmuyor. Potansiyelini koruyup en iyi ozelliklerini ufak ufak guncelliyorlar Ben stabilite, retina ekranin kalitesi, sosyal medya foto kalitesi ve optimizasyonu olmasa iphone da iphone demem. Androide bu 3 konuda halen daha yarişamiyor iphonela. Ekran potansiyel iyi de olsa, nit orani, cozunurluk, yenileme orani vs ancak ele aldigimda iphone daha iyi hissiyati veriyor bana mesela ben bunu yillardir anlamadim gitti. Halbuki iphone ekrani samsung den aliyordu yanilmiyorsam. Ama ben iphone cephesinde fark hissediyorum. Sanirim yazilimsal etki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 2 Temmuz 2025; 18:16:14 >
  • lüksü meraklısı beynindeki zeka bölümü yeterince gelişmemiş fanboylar için yeterince büyük yenilik elde tutunca son fiyattan alınmış fahiş fiyat verdim zenginim havası geldi mi tamamdır. kaldı geriye seriye özel renk :D onu da fuşya bordomsu cins bi renk getirir tamaaaaaaaaam

Evet, Apple ekranı Samsung'tan alıyor ama dediğin gibi iPhone'da daha iyi bir deneyim sunuyor bu ekranlar. Sebebi Apple'ın renk kalibrasyonu. Örneğin bende M1 Max'li Mac Studio var, işlerimi bu sistemde yapıyorum. Ne zaman ki iş bitip Windows'a geçiyorum, o zaman anlıyorum Apple'ın renk kalibrasyonunun ne kadar iyi olduğunu, bariz bir fark var ikisi arasında. İki sistem de DELL marka monitör kullanıyor ama Mac'te renkler çok daha referans, sebebi tamamen renk kalibrasyonu. Ama yine de şu an kullandığım Galaxy s23 ultra'dan memnunum bu anlamda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.