Şimdi Ara

iPhone 16 Pro Max'in yeni ayrıntıları ortaya çıktı: İlk olacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Haberin kaynağına bakarsanız orda da bahsedilen hızın 5G olduğu yazılmış.

• Venerable kullanıcısına yanıt

Hocam senin telde ya sorun var yada uygulamanın biri pili yiyor benim 13 pro günlük kullanım whatsap mailler tel konuşma bundle kullanıyorum iki günü çok rahat çıkarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Fersah diye bişey yok apple yerine android kullanmak zorunuza gidiyor evet algı olayı yüzünden ben bile iphone alayım diyorum, ama özgürüm hocam hem sağlam hem hızlı hem güvenli hem de özgürüm para vericem hop onu yapamazsın olmaz yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crashris kullanıcısına yanıt
    Hocam, 2022 sonuna kadar en ateşli iPhone düşmanıydım, kaç kişiyi iPhone’dan döndürmüşlüğüm vardır. Huawei U8650 Sonic’ten ilk General Mobile Discovery’ye, Samsung Galaxy Note 4’ten Mi 9T Pro’ya kötüsüyle iyisiyle, amiral gemisiyle ya da katiliyle Android 2.3.3’ten beri neredeyse 12 yıl boyunca birçok Android telefon kullandım, 2022 sonunda hesapta olmayan bir hamle ile iyi bir teklif alınca iPhone 12 Pro Max’a geçtim ve ben sıfır alsam da asıl çıkış tarihine göre 3 yaşında olan bu telefonu 1 yılı aşkındır kullanıyorum. Yani Android kullanmak hiçbir zaman zoruma gitmedi, emin olun çok zevk de aldım. Pixel Experience gibi farklı romlarla da uğraştım, onca apk da kullandım. TWRP kullanmayı ve hatta Xiaomi telefonlara QPST ile imei atmayı dahi öğrendim :)

Android dönemim boyunca bir defa bile elime iPhone almadım, hep “Malzemesi çok kaliteli, kabul ediyorum ama o parayı neden vereyim ki?” diyordum. iPhone kullanan tanıdıklarıma “Neden iPhone kullanıyorsun” dediğimde cevap veremiyorlardı, aslında onları iPhone’da tutan şeyin farkında değillerdi, çoğu da hiç Android kullanmamıştı. Geçiş döneminde kısa bir süre zorlandım, özellikle Gboard’dan sonra iPhone klavyesi cidden zorladı. Fakat kullandıkça insanların neden iPhone’da olduğunu anladım. Evet hocam, devasa bir kullanıcı deneyimi farkı var. Anladım ki iPhone’u iPhone yapan şey bu. Hem günlük kullanıcı için gerçekten çooook basit, yani açıkça “foolproof” bir telefon olması; hem de isteyen için karmaşık, istenirse profesyonel olarak kullanılabilen çok stabil bir yazılıma sahip olması. Evet içine kapanık, evet halen anlaşamadığımız yönleri var ama bu yönler Android ile anlaşamadığımız yönlerden gerçekten çok daha az ve bir avantaj/dezavantaj değerlendirmesi yaparsak avantajları çok daha fazla, özellikle yakın çevreniz de iPhone kullanıyorsa eğer Android’in hiç sahip olmadığı ve ihtimalle olamayacağı kolaylaştırıcılara sahip oluyorsunuz. En basitinden Facetime kullandığınızda bile Whatsapp’ın sizi nasıl kandırdığının farkına varıyorsunuz. Belki de kandırmıyordur gerçi, yapamıyor da olabilir ama Facetime, görüntü ve ses kalitesinde bilinen tüm görüntülü görüşmelerin çok ilerisinde. Kullanmadan bilemiyorsunuz. Bu sadece basit bir örnek, bunun gibi yüzlercesinin bir araya geldiğini düşünün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 6 Şubat 2024; 2:4:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Süreyya Hanımın yine muhteşem değişimi yine iş başinda

iPhone 16 Pro Max'in yeni ayrıntıları ortaya çıktı: İlk olacak
  • İPhone bütün serilerini devre dışı bıraksa sadece 3 serisini kullanacaksınız dese kullanırım öyle bi dat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 100x zom ...5000 mAh batarya gelirse dusunurum..

• Madem daha 1 yıl geçmeden daha iyisini yapabiliyorlar o zaman yaptıklarını düzgün yapsaydılar.Neyse kuyruklar oluşmaya başlasın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.