Şimdi Ara

[SATILDI] İPHONE 15 PRO YD 128 GB - İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 İPHONE 15 PRO YD 128 GB - İNDİRİM

Mayıs 2024 yılında alınma olup alındığı günden itibaren kılıf+cam koruyucu ile kullanılmış, cizik vs yoktur.

Telefon değişikliği sebebi ile satılıktır.

Pil sağlığı 89.

Telefonda oyun oynanmamıştır.

Kutusu ve orijinal şarj kablosu var.

Yurtdışı ürünü olup 1. sim 27 mayısta kapanacaktır. 2. sime hat takılmamıştır.

Resimler için sarısite no: 1244780463

Fiyat: 25250 TL

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kahramanmaraş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

15 Pro'lar ilk çıktığında ısınma vb bir kaç şikayet varmış bunla ilgili çok şikayete denk geldim aradan epeyce zaman geçti ve bir sürü güncelleme gelmiştir bu sorunlar düzeldi mi acaba? Yani durum öyle bir hal almış ki 14 Pro'larla 15 Pro'ların arasındaki fiyat farkı çok az buna şaşırıp araştırınca öğrenmiştim. Nasip olursa 4-5 ay sonra maddiyatı düzeltince 15 Pro almayı düşünüyorum da bu nedenle kullanıcısından öğrenmek istedim yardımcı olursanız sevinirim

@hacıveli--Hd 5870 V2 Sanalpazardan Alındı---@redkid06---TT Contac 16 Sanalpazardan Alındı---@seiten---A-Data DDR2 800 MHZ CL4 Satıldı---@jasonjustice---Amd Phenom ll X6 1090 T Sanalpazardan Alındı---@neferkamer(muratkuleci) OCZ Aglty 3 120 Gb SSD Alındı---@neferkamer(muratkuleci) İntel Q8200+Gigabyte EP45-DS3L+A-Data 800 MHZ RAM Satıldı---@lawyerzzz XFX HD 7970 O.C Black Edition Havale İle Alındı---@ZemberekKuşu LG G3 32 GB GOLD Havale ile Satıldı---@ÖzgünK 1 Tb HDD sahibinden ile satıldı.---@Nevfel SANDISK 256 GB SSD PLUS havale ile alındı.@bboy1928---İpega 9076 Havale ile Satıldı@TermeLee---Logitech G633 Havale ile Alındı--- @Bmw. Komple kasa havale ile alındı.---@Ronon Dex Asus RX570 OC havale ile alındı@DramaYoLLaRI Hyper 212 Led havale ile alındı.---@jerjer7 Samsung 23.5" LC24F390FHMXUF havale ile alındı.@Justruling10 2 Ekran kartı havale ile satıldı.
    NOT : @neferkamer(muratkuleci) ürünü elden teslim almasına rağmen kargodan düşük puan vermiştir---@ZemberekKuşu telefonun durumunu bildiği halde alım yapıp düşük puan vermiştir---Diyecek bir sözüm yoktur, İnsanın Vicdanı en büyük Mahkemesidir... ...DİYECEK BİR SÖZ BULAMIYORUM...
  • CcOsmanLı kullanıcısına yanıt

Öm ile sorunuzu yanıtladım, oradan sorabilirsiniz.

6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.