Şimdi Ara

Iphone 15 Plus 256GB Siyah | Üç Aylık Cihaz %100 Pil Sağlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Iphone 15 Plus 256GB Siyah | Üç Aylık Cihaz %100 Pil Sağlığı

Herkese merhaba. Ürünü yeni aldım fakat alışamadığım için satmaya karar verdim. 11.06.2025 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan satın alınmış olup henüz üç aylıktır. Garantisi 2027 Haziran ayına kadar sürmektedir. Kozmetik olarak tertemiz bir cihazdır. Sadece çok küçük nokta şeklinde üç adet boya atması var, fark edilmesi çok zor. Onun dışında sıfır ayarındadır. Pil döngüsü 90, pil sağlığı %100. 

Kutusu, kutu içeriği ve faturası eksiksiz şekilde mevcuttur. Üründe kırılmaz cam uygulanmış durumda. Yanında 2 adet kılıf ve orijinal apple şarj adaptörü veriyorum. Fiyatı uygun tuttum, alıcısına hayırlı olsun. 

Güncelleme: Cihaza haricen Spigen Liquid Air kılıf satın alındı. Spigen Glas.Tr Ez Fit Cam hem üstüne uygulandı hem de bir tane yedek olarak verilecek. 

Antalya içi elden, il dışına havale sonrası kargo ile gönderim sağlanır. Kargo alıcıya aittir.

Fiyat: 53000 TL

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-iphone-15-plus-256-kutu-fatura-garanti-yuzde-100-pil-1273089730/detay

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Ceva Lojistik İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.