Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iPhone 13 YurtDışı DEĞİŞENSİZ-ORJİNAL Satın Al 28 Temmuz 2025 11:30 1 1 iPhone 13 YurtDışı DEĞİŞENSİZ-ORJİNAL Telefonum satılık. Değişen kesinlikle yok 3U Tools uygulaması ile kontrol ettim.Arkasında kılcal çizikler var önde koruma cam var. Çift SIM var şu an esim de kullanıyorum 2.5 hafta oldu. Kutusu var şarj aleti var orijinal fakat kablo Baseus marka lisanslı kablosu herhangi bir sıkıntı yaratmıyor. Fotoğrafları var zaten detaylı bakarsınız.Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 12500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 13 YurtDışı DEĞİŞENSİZ-ORJİNAL Micro ATX Bos Kasa Ariyorum IPAD 9.NESIL GARANTILI 7500TL A750 limited Edition KUTULU-FATURALI-GARANTİLİ