Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iPhone 13 Pro 256 GB Siyah - Amerika - Sıfır & Aksesuar Satın Al 9 Eylül 2022 23:00 1 1 iPhone 13 Pro 256 GB Siyah - Amerika - Sıfır & Aksesuar Cihazı geçen hafta Miami Dadeland Apple Store'dan aldım, sim kart takılmadı, şarja vs takılmadı, kullanılmadı. Yalnızca gümrükten geçerken sıkıntı olmaması için kutudan çıkarttım, sonrasında tekrar kutuya girdi. Orijinal Mag Safe Deri Kılıf, Spigen Ekran koruyucu ve Spigen Kamera koruyucu (siyah- 2'li) ile birlikte satıyorum.İstanbul Avrupa Yakası elden teslim*KAYITSIZ**FATURA MEVCUT*Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 24000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MACBOOK PRO 13 - M1 İŞLEMCİ - 16GB RAM - 1TB SSD - HATASIZ APPLE TR CİHAZI iPhone 13 Pro için MagSafe özellikli Deri Kılıf - Gece Yarısı iPhone 13 Pro 256 GB Siyah - Amerika - Sıfır & Aksesuar Kutulu, temiz, yurtiçi iPhone 6S 64GB