|
Çok boş düşüncelerin var. Mesele iPon almak değil, köle gibi çalışıp ay sonu istediğin bir şeye ulaşamamak. Avrupalı veya bir Amerikalı birisinden aşağı kalır yanımızın olmadığını anlamak mesele. Köle olmaktan memnun olan birisine de niye kölesin diye sorulmaz. O yüzden block yaparak bana cevap verme hakkını da elinden alıyorum köle. |
@ekrem71 telefonlar tanıtıldığı günden beri hangi modelde hangi 5G bantları çalışacağı zaten belirtildi. https://www.apple.com/iphone/cellular/ Buraya girip bakarsan eğer sadece Amerika'da satışa sunulacak olan tüm iPhone 12 serisinde mmWave 5G bantlarını desteklediğini görebilirsiniz. Hatta sana ve arkadaşlara da kolaylık olsun diye model kodlarıyla aşağıya yazayım.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 16 Ekim 2020; 11:15:50 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok boş düşüncelerin var. Mesele iPon almak değil, köle gibi çalışıp ay sonu istediğin bir şeye ulaşamamak. Avrupalı veya bir Amerikalı birisinden aşağı kalır yanımızın olmadığını anlamak mesele. Köle olmaktan memnun olan birisine de niye kölesin diye sorulmaz. O yüzden block yaparak bana cevap verme hakkını da elinden alıyorum köle. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 16 Ekim 2020; 11:37:59 > |
@ekrem71 telefonlar tanıtıldığı günden beri hangi modelde hangi 5G bantları çalışacağı zaten belirtildi. https://www.apple.com/iphone/cellular/ Buraya girip bakarsan eğer sadece Amerika'da satışa sunulacak olan tüm iPhone 12 serisinde mmWave 5G bantlarını desteklediğini görebilirsiniz. Hatta sana ve arkadaşlara da kolaylık olsun diye model kodlarıyla aşağıya yazayım.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 16 Ekim 2020; 16:18:31 > |
|
|
iPhone 12 için ana sayfada kaç tane daha başlık açılır acaba ? Huawei haberlerinden rahatsız olanlara ithafendir. |