Şimdi Ara

iPhone 11 yeni alan biri için aksesuar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu akşam hepsiburadan 64 lük sipariş vereceğim siyah ile kırmızı arasında kaldım kılıf, ekran koruyucu, kamera koruyucu vs vs. bir sürü aksesuarı var hangisini alsam kafam karıştı


    var mı araştırdığınız kaliteli aksesuarlar?




  • Kısa süre önce iPhone 11 64GB aldım. Aksesuar konusunda ben de oldukça zorlanmıştım. Piyasada malesef Pro veya Pro Max aksesuarları dışında 11 için üretilmiş aksesuar bulmak zor hocam.

    Ekran koruyucu için bir miktar pahalı olabilir ancak Spigen öneririm. Kendi sitesinden temin edebilirsiniz, hepsiburada.com gibi alışveriş sitelerinde stok bulamamıştım ancak güncel durumu bilemiyorum.
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-11-xr-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-spigen-alignmaster-full-cover-glass-black

    Kılıf için ise caselab’e göz atmanızı öneririm. Uygun fiyata kaliteli ürünler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortuna non est accidens -- 11 Mart 2021; 13:7:58 >




  • Hayırlı olsun hocam bende konuyu açar açmaz aldım 64 lük kırmızı.


    Linkini bıraktığınız spigen ekran koruyucuyu kendi sitesinden aldım ön siparişli olduğu için 10 günde geldi :) Gerçek çok kaliteli, cam olması ve ekranı tam kaplaması güven hissi veriyor ama dokunmatik hassasiyet bir nebze olsun azaldığını hissettim cam olduğu için normal diye değerlendiriyorum. Genel olarak memnunum teşekkür ederim hocam.


    Kılıf konusunda tercih yapamadım. Kamerası sürgüyle kapanan kılıflar var sanırım ondan alacağım hem kamerayı da korumuş oluruz. Siz neler tercih ettiniz hocam var mı kılıf öneriniz 

  • ali_6195 kullanıcısına yanıt

    Memnun kalmanıza sevindim hocam. Piyasadaki camlar arasında bana normal ekran hissine en yakın deneyimi yaşatan ürünler Spigen.


    Kılıfı Caselab'den sipariş verdim. Bahsetmiş olduğunuz kamera kısmı sürgülü ürünler gibi değil ama kameraların yalnızca lensleri açık olacak şekilde koruyan ürünler geldi. Site görsellerinde o kısım kare şeklinde açık görünse de bana gelen ürünlerde yalnızca lens ve flash kısımları açık idi.


    https://www.caselabstore.com/iphone-11-telefon-kiliflari-17


    Buradan inceleyebilirsiniz. Yine Spigen'in aşağıdaki kılıfını da öneririm. Amazon'da kendi sitesindeki fiyatlarından uygun fiyata bulabilirsiniz. Örnek olarak:


    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07SZHHK5L/ref=ox_sc_act_title_4?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.