Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: birumut

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

safaride geziyorum ana ekrana geri dönüyor ekendi kendine*
    herhangi bir safari sayfasını ana ekrana kısayol ekle diyorum eklemiyor kapanıyor
    acaba 1.1.4 tekrar restore etsem nasıl olur?

birumut kardeşim, bir önceki mesajımda da yazdım.Eğer bu tür şikayetlerin sık aralıklarla oluyorsa,bu işin son noktası RESTORE olacaktır. Hep başa dönmeler cansıkıntısına varacak derecedeyse o zaman Restore zamanı gelmiş olup,sen de gereğini yapacaksın. Yapmaz beklersen,zaten yakında installer'da ve uninstaller'da da sorunlar yaşamaya başlayacaksın işte o zaman bu zurnanın son deliği olmuş olacaktır.
    Duruma bak,kendin değerlendir.Bir sıkıntın yoksa şimdi,gidebildiği yere kadar götür ama sıkılmaya başlarsan o zaman Restore edersin.Bu arada yedeğini almayı unutma.En sağlam yedek alma işlemi biliyorsun ki TimeCapsul ile olup Bilgisayara yedeği alınandır.
    Restore düşünürsen,1. sayfamızda tek katagoriden tüm uygulamaları,programları ve oyunları indirebilirsin.Kolay gelsin.

deyerli yanıtın için teşekkür ederim sırası ile en son yüklediğim programları kaldırdım şuan sorun yok gibi umarım restoreye kalmam :) son çare TEŞEKKÜRLER.KARDEŞİM.

Çalışan bir cihazın hata vermesi malum dur ki,sonradan ilave edilen programlar sebebiyle olmaktadır. İlk alacağımız önlemler arasında tabi ki en son install etmiş olduğumuz programları kaldırmak olacaktır.Bu şekilde sonuca varamazsak,işte o zaman Restore düşünülmelidir.Yoksa kimseye hemen Restore ediniz diye tavsiye de bulunmuyoruz.Bilindik bir uygulama ile geri dönüş yaptığına göre ve sorun yoksa,problem de yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 16 Haziran 2008; 17:10:01 >

• Bahacıgım İphone`um bu akşam itibariyle elime ulaştı.Beraber kıracaktık fakat MSN problemi nedeniyle gerceklestiremedik.Saglık olsun,bende yönergelerini okuyup İphone`umu baslangıc itibariyle kullanılabilir hale getirdim..Ellerine saglık kardesim!!

Buarada henuz İphone`uma sim kart takmadım,İMEİ kayıt ettirdikten sonra takmayı dusunuyorum.Dogrumu yapıyorum sence?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodur

Bahacıgım İphone`um bu akşam itibariyle elime ulaştı.Beraber kıracaktık fakat MSN problemi nedeniyle gerceklestiremedik.Saglık olsun,bende yönergelerini okuyup İphone`umu baslangıc itibariyle kullanılabilir hale getirdim..Ellerine saglık kardesim!!

Buarada henuz İphone`uma sim kart takmadım,İMEİ kayıt ettirdikten sonra takmayı dusunuyorum.Dogrumu yapıyorum sence?

Aslında kısa bir sürede "1 hafta gibi" kayıt imkanın varsa kullanmanda bi mahsur yok ama uzatırsan ve bu uzatma neticesinde telefonun kapanırsa açtırması zahmetli olur.
    Hayrını gör.
    Msn'ye şu aralar giremiyorum kusura bakma.
    Kötü ev sahibi konut sahibi yaptırır, ulaşılamayan msn'ler de Restore ustası. Ayaklarının üzerinde durabilmek güzel bir şey olsa gerek.Tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 17 Haziran 2008; 10:28:56 >

• baha40n emeğinden ötürü tebrik ediorum çok kapsamlı bi çalışma yapmışsın ben bile fw update yapmaya heveslendim oderece yani

elimdeki cihaz 1.1.3 iki üç aydır sorunsuz kullanıyodum ancak bugün "iphone sms gönderemez ve arama yapamaz tammir gerekiyor" mesajı aldım.
    sanırım sorun yazılımsal 1.1.4 e geçiş yapsam bu sorun ortadan kalkarmı acaba ?
    hem bahaneyle fw yide yükseltmiş oluruz

ilerleyen zamanlarda başını ağrıtabilirim demedi deme

teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: kcygt

baha40n emeğinden ötürü tebrik ediorum çok kapsamlı bi çalışma yapmışsın ben bile fw update yapmaya heveslendim oderece yani

elimdeki cihaz 1.1.3 iki üç aydır sorunsuz kullanıyodum ancak bugün "iphone sms gönderemez ve arama yapamaz tammir gerekiyor" mesajı aldım.
    sanırım sorun yazılımsal 1.1.4 e geçiş yapsam bu sorun ortadan kalkarmı acaba ?
    hem bahaneyle fw yide yükseltmiş oluruz

ilerleyen zamanlarda başını ağrıtabilirim demedi deme

teşekkürler..

Cihazının arama yapamaz ve Tamir gerektiriyor yazması için sizin bir şey yapmış olmanız gerekiyor.Durup dururken hiç bir cihaz tepki vermez.Veriyorsa ki bu olağanüstübir durum olup sebebini araştırmak gerekir.Bu soruna neden olan yaptırımınızı da yazarsanız yine 1.1.3 kullanmaya da devam edeceğim derseniz o zaman son işlem yaptığınız uygulamaları uninstal ediniz ve Reset atmayı unutmayınız,Eğer hala sorun devam ediyorsa işte o zaman 1.sayfamızda bulunan Restore şeklini yapmanızı öneririm.Herkes gibi sizin de memnun olacağınızdan eminim.Başımı ağrıtmak mıasla böyle düşünmeyiniz,bir sıkıntınız olursa cevaplamaya,yardım etmeye elimden geldiği kadar hazırım,hiç kuşkunuz olmasın.
    Restore sonrası yaşadığınız sıkıntılar da son bulacaktır ta ki uygunsuz bir uygulama yükleyene kadar.
    Sıkıntılarınızın çözümü ilk olarak hep son installer'in veya uninstaller'in başa gelmesi yani silinmeleri gerikiyor ki hata temizlenmiş olsun.Reset atmayı unutmayınız.Ola ki sıkıntı devam ediyor o zaman son çare Restore'dir.Kolay gelsin.

• aldığım hata mesajından bi kaç gün önce, neidüğü belli olmayan uygulamalar yüklemiş olabilirim
    derhal onları unistall edip tekrar deniycem bakalım uyarı devam edicekmi eğerki ederse ilk sorum

"IPhone'nun üst 'off' tuşuyla alttaki ana menüye dönüş butonuna birlikte basıp DFU moda geçişe kadar basılı bekleyeceksin. Bunu Usb kablosu takılıyken de yapabilirsin.Sadece DO İT ALL yazan yere de tıklar beklersen kendisi de DFU moda geçerek,işleme devam eder.DFU moda geçtiğinde
    "

bu dfu moduna neden geçemedim ben? olacaktır

cvp hızından ötürü ayrıcana teşekkürler.

• quote:

aldığım hata mesajından bi kaç gün önce, neidüğü belli olmayan uygulamalar yüklemiş olabilirim
    derhal onları unistall edip tekrar deniycem bakalım uyarı devam edicekmi eğerki ederse ilk sorum

"IPhone'nun üst 'off' tuşuyla alttaki ana menüye dönüş butonuna birlikte basıp DFU moda geçişe kadar basılı bekleyeceksin. Bunu Usb kablosu takılıyken de yapabilirsin.Sadece DO İT ALL yazan yere de tıklar beklersen kendisi de DFU moda geçerek,işleme devam eder.DFU moda geçtiğinde
    "

bu dfu moduna neden geçemedim ben? olacaktır

cvp hızından ötürü ayrıcana teşekkürler.

Olaki geri dönüşüm olmadı o zaman da yapacağın işlem için hiç bana sormadan,hatta kimseye danışmadan Restore'yi bitirip,telefonunu kullanır hale getireceksin.Ben senin bunu yapabileceğine inanıyorum, ya sen? Evet dersen "ki demelisin" o zaman ardına bakmadan gerektiğinde başlayabilirsin.

• quote:

Olaki geri dönüşüm olmadı o zaman da yapacağın işlem için hiç bana sormadan,hatta kimseye danışmadan Restore'yi bitirip,telefonunu kullanır hale getireceksin.Ben senin bunu yapabileceğine inanıyorum, ya sen? Evet dersen "ki demelisin" o zaman ardına bakmadan gerektiğinde başlayabilirsin.

sanırım sorun çözüldü, 30 dakikadır o mesajı almadım .
    hata mesajı veren telefon adamı yazılımcı eder dusturuyla senelerce sx1 in kahrını çektim , sx1 üzerinde yaptığım son o.c ve timing çalışmaları sırasında telef olan makina yerini iphone a bıraktı, darısı bunun başına

efsanevi topicide yad edelim;

http://forum.donanimhaber.com/m_1125932/tm.htm

tekrar teşekkürler..

• ya ben bu filezilla'ya baglanamıyorum benı delı edıor
  • Çok acil ziphone 2.6 lazım bu konunun bşındaki link hata veriyor kendi sitesindende bir türlü iindiremedim şuan telefonum kilitli konumda bekliyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden bana yardımcı olan almayan tüm dostlara teşekkür ederim.

ACİL-ACİL-ACİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 17 Haziran 2008; 16:42:39 >
  • quote:

quote:

sanırım sorun çözüldü, 30 dakikadır o mesajı almadım .
    hata mesajı veren telefon adamı yazılımcı eder dusturuyla senelerce sx1 in kahrını çektim , sx1 üzerinde yaptığım son o.c ve timing çalışmaları sırasında telef olan makina yerini iphone a bıraktı, darısı bunun başına

efsanevi topicide yad edelim;

http://forum.donanimhaber.com/m_1125932/tm.htm

tekrar teşekkürler..

Sorunun çözüldüğüne senin adına sevindim.
    Güle güle kullan.
    Not:Lütfen IPhone'larınıza eziyet etmeyiniz!
    Bir program install ederken, artılarını ve eksilerini,risklereni hesaba katarak yapınız.

• Merhabalar Baha Hocam,
    İnanınki başıma aldığım en kötü dert olarak düşündüğüm Iphone'mi, sayenizde artık baştacım olarak görüyorum, bize bu büyük emek dolu sayfayı hazırladığınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
    Benim gibi 40 yaş civarı elektronik özürlüleride düşünerek her yönüyle açıklamanız ayrıca takdirlik bir konudur, hatta durumu ilerletip arkadaşlarınkini bile Restore edebilecek duruma bile geldim. Yeniliklerinizi takip ettim ve bugün foruma üye oldum, artık hep takip edeceğim.
    Ellerinize sağlık.
    Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iTsUp2u

ya ben bu filezilla'ya baglanamıyorum benı delı edıor

İmzamdaki sayfanın 1. sayfasında nasıl bağlanacağın yazıyor bi bakar mısın?
  • ÜSTTE Yazdım yardımcı olabilecek varmı!
  • quote:

Çok acil ziphone 2.6 lazım bu konunun bşındaki link hata veriyor kendi sitesindende bir türlü iindiremedim şuan telefonum kilitli konumda bekliyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden bana yardımcı olan almayan tüm dostlara teşekkür ederim.

ACİL-ACİL-ACİL

İmzamdaki sayfanın 1. sayfasında hem iTunes hem de Ziphone mevcut.
    http://rs324.rapidŞhare.com/files/99678453/ZiPhoneWin-2.6b.exe
    Ş yerine s konacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 17 Haziran 2008; 16:55:02 >

• ii şanslar birumut ;

ziphone --- http://www.zshare.net/download/137589405672937f/

herşei devletten beklememk lazım
  • msn den falanda atabilirseniz çok sevinirim valla kaldım böyle restore restore aldık başımıza belayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: oral.sezen

Merhabalar Baha Hocam,
    İnanınki başıma aldığım en kötü dert olarak düşündüğüm Iphone'mi, sayenizde artık baştacım olarak görüyorum, bize bu büyük emek dolu sayfayı hazırladığınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
    Benim gibi 40 yaş civarı elektronik özürlüleride düşünerek her yönüyle açıklamanız ayrıca takdirlik bir konudur, hatta durumu ilerletip arkadaşlarınkini bile Restore edebilecek duruma bile geldim. Yeniliklerinizi takip ettim ve bugün foruma üye oldum, artık hep takip edeceğim.
    Ellerinize sağlık.
    Saygılarımla...

YORUMSUZ...

Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Çok acil ziphone 2.6 lazım bu konunun bşındaki link hata veriyor kendi sitesindende bir türlü iindiremedim şuan telefonum kilitli konumda bekliyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden bana yardımcı olan almayan tüm dostlara teşekkür ederim.

ACİL-ACİL-ACİL

İmzamdaki sayfanın 1. sayfasında hem iTunes hem de Ziphone mevcut.
    http://rs324.rapidŞhare.com/files/99678453/ZiPhoneWin-2.6b.exe
    Ş yerine s konacak

evet ordan indirecektim ama baktımki çalışmıyor ş yerine s koydum koymama ihtimali olabilirmi bi bakasın link ölü senin.

• quote:

ii şanslar birumut ;

ziphone --- http://www.zshare.net/download/137589405672937f/

herşei devletten beklememk lazım

burdanda inmiyor bekliyorum t olmuyor yardımcı olun lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.