Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mulgezen

No Sim card Installed diyor

Simkartın takılı değil ya da takılı ama simkartını okumuyor cihaz.Başka bir simkart takarak bunu deniyebilirsin.Simkartında arıza sözkonusu olabilir. Farklı bir oparatör veya değişik bir simkartla tekrar deneyiniz o zaman.Yazılan arıza. sadece simkartla ilgilidir,belki de servis yok demesinin nedeni simkarttır.Durum şimdilik bu şikayete göre böyle görünüyor.
  • Selamlar,

i-Phone'umun ana ekranına daha sonra kolay erişebilmem için bazı internet sitelerinin kısayollarını ekledim.öreğin bir sitenin belli bir sayfasına ulaşmak için, o sayfada iken "ana ekrana ekle" butonu vasıtası ile ana ekrana attım.istemediklerimi nasıl silebilir ya da kaldırabilirim?

yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackby

Selamlar,

i-Phone'umun ana ekranına daha sonra kolay erişebilmem için bazı internet sitelerinin kısayollarını ekledim.öreğin bir sitenin belli bir sayfasına ulaşmak için, o sayfada iken "ana ekrana ekle" butonu vasıtası ile ana ekrana attım.istemediklerimi nasıl silebilir ya da kaldırabilirim?

yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

Saygılarımla.

Bu konu 1. sayfada vardı.oraya baksaydınız keşke :)
    Şu şekilde kaldırırız;
    KISAYOLLARI ANASAYFADAN KALDIRMAK
    Simgelerin yerini değiştirecekmişiz gibi herhangi bir simgeye sürekli basıyoruz.Simgeler oynamaya başladığında,parmağımızı bırakıyor ve hangi kısayolu kaldıracaksak,onun üzerindeki çarpı işaretine tıkladığımızda,çıkan pencerede sil'e tıklıyoruz.Hepsi bu kadar.
     IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar

Ayrıca,size pm göndermiştim bu konuda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 28 Mayıs 2008; 14:49:03 >

• Baha abi olmuyor ya delirecem Ziphone ile kırıyorum telefonu menuye heryere girilio ama sim card takmama rağmen no simcard installed diyor
  • quote:

Baha abi olmuyor ya delirecem Ziphone ile kırıyorum telefonu menuye heryere girilio ama sim card takmama rağmen no simcard installed diyor

Yukarıda izah ettim ama sen bunlara hiç bir cevap vermeden direkt olarak yapamadığını, olmadığını ifade ediyorsun.
    Öncelikle sakin olmak lazım.:)
    Simkartını tanımadığı kesin.Başka simkart denedin mi?Büyük bir ihtimalle simkartın zarar görmüş gibi. Başka bir simkart bulup bi de öyle dene. Ne yapıyorsun da olmuyorbunu da bize izah et ki nerede kaldık onu bilelim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

Baha abi olmuyor ya delirecem Ziphone ile kırıyorum telefonu menuye heryere girilio ama sim card takmama rağmen no simcard installed diyor

Yukarıda izah ettim ama sen bunlara hiç bir cevap vermeden direkt olarak yapamadığını, olmadığını ifade ediyorsun.
    Simkartını tanımadığı kesin.Başka simkart denedin mi?Büyük bir ihtimalle simkartın zarar görmüş gibi. Başka bir simkart bulup bi de öyle dene. Ne yapıyorsun da olmuyorbunu da bize izah et ki nerede kaldık onu bilelim :)

Başka sim kartta taktım No SIM yazio sol ustte..Acaba kırmadamı hata mı yaptım ? 16GB'lik 1.1.4 İphone'du ziphonedan kırdım Menu acılıyor dediğim gibi ama Sim Cardı gormuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulgezen -- 28 Mayıs 2008; 23:11:43 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

Başka sim kartta taktım No SIM yazio sol ustte..Acaba kırmadamı hata mı yaptım ? 16GB'lik 1.1.4 İphone'du ziphonedan kırdım Menu acılıyor dediğim gibi ama Sim Cardı gormuyor

Bak böyle olunca karşılıklı fikir alışverişi yapabiliyoruz.:)
    Anlattığın kadarıyla simkart'larda bir sorun yok gibi.IPhone'da sanırım Simkart'ının devrelerine değen tırnaklarında sorun var.Hiç böyle bir şikayet almamıştık.Şahsen ben duymadım.Belki içini açarak bu öğrenilebilir ama onu da, bu işlerden anlayan birinin yapması gerekli diye düşünüyorum.Sorun yazılımsal veya donanımsal değil,mekanik gibi görünüyor.En azından ben böyle bir yorum yapıyorum.Arkadaşlar ne der bilemiyorum.Başına bu tür bir olay gelmiş olan var mı bilemiyorum. Ama dediğim gibi,içini açmakta usta bir arkadaşa gösterip o tırnaklara,kontaklara bakılmasında fayda var diyorum.Bir temassızlık sözkonusu gibi algılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 28 Mayıs 2008; 23:35:55 >

• arkadaşlar özür dileyerek bişey sorcam bu mp4 hareketli videoları nasıl ektran koruyucu gibi yapıyoruz yardımcı olurmusunuz.

iBrick programıyla oluyormuş heralde onu nasıl yüklicem instalrde varmı ? bulamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 29 Mayıs 2008; 11:33:56 >
  • herkese selam benim sormak istediğim bir kaç şey var gerçi konunun başında var diceksiniz ama bana çok karışık geldi şimdi öğrendiklerim doğrumu bana yardımcı olursanız sevinirim.
    1. iphonu ilk aldığımızda önce restore ediyoruz .
    2. ziphone ile kırıyoruz.
    3 . ?
    işte bından sonra bende kayış kopuyo ben ekran koruyucu falan istemiyorum ben sadece telefonumda sim kartan kopyalamayı , arandığım zaman isimlerin görünmesini , wifii ,flan gibi. eğlenceli olması benim için önemli değil şu an be telefonu kullanırken sorunla karşılaşmamam için temel yüklemeler nelerdir bana bunu söylicek arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasa23

herkese selam benim sormak istediğim bir kaç şey var gerçi konunun başında var diceksiniz ama bana çok karışık geldi şimdi öğrendiklerim doğrumu bana yardımcı olursanız sevinirim.
    1. iphonu ilk aldığımızda önce restore ediyoruz .
    2. ziphone ile kırıyoruz.
    3 . ?
    işte bından sonra bende kayış kopuyo ben ekran koruyucu falan istemiyorum ben sadece telefonumda sim kartan kopyalamayı , arandığım zaman isimlerin görünmesini , wifii ,flan gibi. eğlenceli olması benim için önemli değil şu an be telefonu kullanırken sorunla karşılaşmamam için temel yüklemeler nelerdir bana bunu söylicek arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim .

Cihazın eğer 1.1.4 version olarak gelmemişse dediğin aynen doğrudur.Önce Restore yapacaksın,yani 1.1.4 firmware,yazılım yükleyeceksin.Sonra da Ziphone'la kırma işlemi yani unlock yapıacaksın.
    Ama 1.1.4 version gelmişse o zaman o restore'yi yapmayıp,Ziphone'dan direkt olarak Do it all diyeceksin.
    Simkart'tan telefona kopyalama işini de ISIM veya SIMPORT programlarıyla simkartını telefona atacaksın.
    İsimlerin aranmalarad ve sms'lerde çıkması için 1. sayfada ki yıldızsız olan programların hepsini yükleyeceksin.Ama önce IPhone'u türkçeleştireceksin.tabi Türkçe istiyorsan :) Temel yüklemeler den kasıt olmazsa olmaz ları yükleyeceksin ama o yıldızsız olan programları da yükle.Diğerleri keyfine kalmış.
    Başka soru? :)

• B4h4 bak olay bu abicim ....

bu sorun nedir sence ?

• baha40n dostum benim telefonda Light - Flashlight - Redlight bunların hiçbiri çalışmıyor.Bunları yüklüyorum çalıştırmaya çalıştığımda açılıyor gibi oluyor yeniden menü ekranına dönüyor acaba bu neden olabilir?
  • quote:

B4h4 bak olay bu abicim ....

bu sorun nedir sence ?

aynı hata bende de veriyor... iki gündür uğraşıyorum ama her defasında kırma işlemi gerçekleşiyor sırf sim kartı tanımıyor? bende No SERVİCE diyor fakat bilgisayarda 'mulgezen'nın göndermiş olduğu hatayı veriyor.

sonra AT+T kartı taktım öyle denedim yine aynı hatayı veriyor.....

yardım ederseniz çok sevinirim..... çaresiz kaldım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahcidrom -- 30 Mayıs 2008; 11:06:16 >

• quote:

B4h4 bak olay bu abicim ....

bu sorun nedir sence ?

Telefonun Türktelekom'a kayıtlı mı değil mi bunu yukarda vermiş olduğum link'ten bi öğren.
    Sonra diğer sorun yani Simkart'ın sim kilidinin açılmasını istiyor yani bir başka telefonda sim kilidini kaldır.IPhone'da da tüm kilitleri kaldır bakalım ne diyecek?Aslında böyle yazmakla sim kilitlerinin bi alakası yok ama yine de sen bunları bir uygula.Ben yine iddia ediyorum ki simkartı yuvasına oturmuyor veya bi şekilde kontaklar temas etmiyor gibi algılıyorum.Kendi telefonunum olsaydı bir operasyon yapardım bu sorunu çözmek için ama benim olmayınca konuşması kolay oluyor tabi :) Böyle bir sorunla karşılaşıp çözen bir arkadaş varsa buraya not düşsün lütfen.Bizler de bu konuda bilgi sahibi olalım.Teşekkür ederim.
    Ayrıca sorununuza kesin bir yanıt veremediğim için de üzgünüm. :(
    bahcidrom arkadaşım sizin sorununuz da aynı imiş :( şimdiye kadar böyle bir sorunla karşılaşmadık.Olsa zaten cevabı da olur du. Ben yazılımsal veya donanımsal bir sorun olmadığı kanatini taşıyorum ve simkartı okumadığından mekanik bir arıza olabileceğine inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 30 Mayıs 2008; 11:24:59 >

• arkadaşım cevabim için çok sağol. Beni m kartımın zaten simkilidi yok. ama AT+T kartını taktığımda da aynı hatayi veriyor.... imei ile ilgli olduğunu düşünüyorum. ben doğubanktan aldım... bir ay sonra bana mesaj geldi kapanacak diye..... gittim ve ordaki eleman galibe telefonun imei değiştirdi....

bende merakımdan dolayı biraz oynadım telefonla... sonra da takılınca restore ettim..... olan oldu... bir daha daha da telefon özelliği olmadı....

kimse de olmaması çok garip... yok mu yardım edebilecek biri yaaa.... cidden acayıp bir durum...alman forumlarda da gezindim baktım .. denedim.. olmadı...

haallaaahhaallaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahcidrom

arkadaşım cevabim için çok sağol. Beni m kartımın zaten simkilidi yok. ama AT+T kartını taktığımda da aynı hatayi veriyor.... imei ile ilgli olduğunu düşünüyorum. ben doğubanktan aldım... bir ay sonra bana mesaj geldi kapanacak diye..... gittim ve ordaki eleman galibe telefonun imei değiştirdi....

bende merakımdan dolayı biraz oynadım telefonla... sonra da takılınca restore ettim..... olan oldu... bir daha daha da telefon özelliği olmadı....

kimse de olmaması çok garip... yok mu yardım edebilecek biri yaaa.... cidden acayıp bir durum...alman forumlarda da gezindim baktım .. denedim.. olmadı...

haallaaahhaallaa

Bakın siz kendiniz söylüyorsunuz ki IME'den olabilir diye. Ben de sinyal olmayışının nedeni bu olabilir diyorum ve sizlerin ilk iş olarak yukarıda verilen telefonunuz kayıtlı mı değil mi önce onu bir kontrol edin.Eğer değilse zaten,sinyal almayışınız,şebek yok demesi kadar doğal bir şey olamaz.
    Telefonunuz kayıtlı değilse ilk işiniz onu açtırmak,ikincisi ise açıldığında tekrar duruma bir bakmak gerekiyor.
    Eğer kayıtlıysa işte o zaman da simkartın yuvasına oturmadığı sebebini araştırmak gerek.Bu da mekanik bir arıza sebebi oluyor kanısındayım.

• baha40n benim sorunum hakkında bir fikrin varmı?
  • Arkadaşlar selam.

Benim İphone'min installer'inde 3 adet install gözüküyor bunlar PhoneZap , Books , BlackJainDim bunları update etmek istiyorum söyle bir uyarı veriyor "Package download failed: can't find host!" diye bir hata bu ne demek ne yapmam gerekiyor?

Ayrıca unnstall bölümünden Books programını silmeye çalışıyorum aynı hatayı gene veriyor.

Yardım ederseniz sevinirim.
  • Bide arkadaşlar ben bu melde nasıl program indirip yükleyeceğim?Kusura bakmayın yeniyiz öğreneceğiz:D
  • Bu arada iTunes ve iPhone browser programlarını bilgisayarıma yükledim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.