Şimdi Ara

iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma Telefon Özelliği de Geldi! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
3
Favori
45.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ee şimdi itunes uptade edince 1.1.3 versiyonunu bulucak ve daha sonra jailbreak yapılamiyacak.. 1.1.2 ler su an icin yatmaya devam mi yani ?
  • arkadaslar az once postladıgım problemı hard reset atmayı becererek cozdum ve sımdı butun ıslemler bıttı. yalnız dikkatımı ceken birey oldu ve bir arkadasımız daha bu sorunla karsılasmıs galiba..

    en son jailbreak islemini yaparken ''device not connected ..restart ..reconnect'' gibi hatalar verdi bende de...fakat ok tusuna basmadım arkada islem yapmaya devam etti ve islemin sonuna kadar o error kaldi. islem basarıyla yapıldı ve error da gitti..

    bilgilerini paylasan herkese tesekkurler..
  • itunes iphonu görmüyor ... gerekli programları indirdim iphonu pcye bağladım ve itunesı açtım ama iki düğmeye basılı tutma sonrasında cihaz kurtarma moduna geçmiyor sadece sürekli açılıp tekrar kapanıyor :). benim bilmediğim ve öğrenmek istediğim şey bu ıtunesa ayrıca kayıt veya gerekli ayar yapıyormuyuz çünkü bende ıphone ile ilgili hiç bi kısmı görünmüyor. eğer ilgilenir cevap verirseniz bu işi ilk defa yapacak ve işin acemisi birinin anlıyacağı açıklıkta olursa sevinirim
  • Arkadaşlar ingilizcesi olan biri bi göz atabilirmi ?http://modmyifone.com/forums/showthread.php?t=25695
  • baska bir basliga yazmistim buraya da yazayim.oktoprep hatasi alanlar icin geliyor:


    arkadaslar heyecana gerek yok. oncelikle 1.1.2 versiyonunu itunes dan update etmiyoruz onun yerine ipsw uzantili 1.1.2 firmware indirin . itunes dan restore a degil update e tıklıyoruz ama SHIFT e basili tutarak. tekrarliyorum "shift" e basili tutarak. bu arada her ihtimale karsi ben lan kablomu cikarmistim kazaya kurban gitmemek icin. update dedikten sonra acilan menuden indirdigimiz 1.1.2 yi seciyoruz ve ok diyoruz. geri kalan islemler ayni zaten.
  • butun asmalar tamam ama jailbreak yapmak isteidigmde "jailbreaking.... reading flash image ...." penceresinde takılıp kalıyor..ilerlemiyor. bunun çözümü nedir arkadaşlar. lütfen yardımlarınızı esirgemeyin :)
  • yardım edermisiniz?

    jealbreak 111 de telefon acil çağrıya geçmeden önceki bölümde '' No SIM card installed insert an unlucked and valid SIM to active İphone '' ibaresi mevcut
    acil çağrıya geçip *=307= yaptığımda ise !! error performing request SIM not insert !! ibaresi yazmakta ve allta yesil DİSMİSS tuşu .. ancak telefon çağrı yapmıyor. sebebi ne olabilir
  • arkadaslar 5. adıma kadar geldım ancak bu ibrick dekı ekran cıkmadı bende ben ibrick.exe dosyasına basıyorum.lütfen bekleyin dıyor eger cıhazınız algılanmadıysa lutfen baglı oldugunu kontrol edın dıyor baskada bısey yok.anlamadım yardım edersenız sevınırım :)

     iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma Telefon Özelliği de Geldi!
  • sorulara cevap niteliğinde bir mesaj değil kusura bakmayın.
    sadece uyarı amaçlı bir mesaj.

    forumda heryerde basbas bağırıyor millet ben buraya da yazıyım dedim hani bu klavuzu kullanacak insanlar için.

    bilindiği gibi 1.1.3 versiyonu çıktı ve update etmek kesinlikle büyük bir hata şu an için!aman aman dikkat.
    1.1.1e downgrade ettikten sonra 1.1.2 versiyonuna çıkmak için 1.1.2 versiyon dosayasını bilgisayarınıza indirip (işlemler başlamadan önce tüm dosyaların bilgisayarınızda kayıtlı olması faydalı olacaktır) shift'e basıp restore (ya da updaye denemedim bilmiyorum ama kesinlikle 1.1.3 falan indirmeye çalışırsa kesin işlemi)diyin ve 1.1.2yi yükleyin.update derseniz 1.1.3 indirip yüklemeye kalkar.

    dikkatinize...
  • fleischman sorunlara cevap niteliğinde olmasada bilgilendirme mesajın için teşekkürler. tam guncelleme yapmak üzereyken faydalı bilgi:) fakat benim sorun jailbreak ile ilgili. yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler
  • öncelikle dökümanı çeviren arkadaşa teşekkürler...
    bunun ardından iki soru soracağım (yöntemi deneyen arkadaşlara)

    1- bu işlem yaklaşık olarak ne kadar sürüyor?

    2- sizce usb bağlantısı usb 2.0 olmayan bir bilgisayarda ne kadar sürer?
  • herşeyi doğru yaparsanız en fazla 1 saat zamanınızı alır , bağlantınız usb 2.0 değilse bir yarım saat daha fazla uzayabilir tahminimce
  • DEGERLİ ARKADAŞLAR İPHONE U 1.1.2 YE JAİLBREAK 1.1.2 İÇİN UPDATE EDECEGİMİZ ZAMAN ARTİK 1.1.2 DEGİL 1.1.3 E UPDATE ETMEYİ ÖNERİYOR İTUNES NE YAPMAMİZ GEREKİYOR ?
  • "Bazen sürgü emergencyden unlocka değişmiyor şeklinde sorunlar olmuş.Bunun için iPhone'u itunes tanıyana kadar bilgisayara bağlı tutmak." arkadaşlar bu adıma kadar geldim ama "slide for emergency" yazdı gene. yukardıki cümleyi uygulamak için ne yapmalıyım. teşekkürler. itunes i açmamız mı gerek bu durumda.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: karizmaco

    "Bazen sürgü emergencyden unlocka değişmiyor şeklinde sorunlar olmuş.Bunun için iPhone'u itunes tanıyana kadar bilgisayara bağlı tutmak." arkadaşlar bu adıma kadar geldim ama "slide for emergency" yazdı gene. yukardıki cümleyi uygulamak için ne yapmalıyım. teşekkürler. itunes i açmamız mı gerek bu durumda.



    Olmadıysa Appsnap'ı tekrar yüklemeyi dene bende de aynı şekilde olmuştu tekrar yükleme yaptım o kadar hiç başa dönmedim ordan devam ettim.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Dün telefonum geçti elime ve hemen aktivasyon ve jailbreak işlemini yapmaya çalıştık arkadaşla fakat şöyle bir sorun yaşadık. "install appsnap" dedikten sonra telefon aktivasyon ekranına geri dönüyor ve "slide to emegency" diyor yaklaşık 1 dk sonra ekran kararıyor. Home button a bastığımda ekran geri geliyor ve hala "slide to emergency" yazıyor. Tutorial da yazdığına göre 5 dk sürebilir diyor. 5 dk dan daha fazla süre beklememe rağmen hala "slide to emergency" yazısını görüyorum ekranda... ve işlemi en baştan defalarca tekrarladık fakat hep aynı yerde takılıyoruz. Acaba nerde yanlış yapıyoruz. Bİr yol gösterirseniz sevinirim.
    ayrıca bu işlemleri birkaç kez üstüste yapmak telefona zarar verir mi?
    Teşekkürler....
  • quote:


    Orjinalden alıntı: sercan0001
    DEGERLİ ARKADAŞLAR İPHONE U 1.1.2 YE JAİLBREAK 1.1.2 İÇİN UPDATE EDECEGİMİZ ZAMAN ARTİK 1.1.2 DEGİL 1.1.3 E UPDATE ETMEYİ ÖNERİYOR İTUNES NE YAPMAMİZ GEREKİYOR ?



    update demiyeceksin. 1.1.1'i yüklerken yaptığın gibi shifte basılı tutup update diceksin (ya da restore denemedim 1.1.3 çıktıktan sonra) bu şekilde olur.
  • fleischman,
    karizmaco nickli kişi benim dün telefonu beraber jailbreak yapmaya çalıştığım arkadaşım. Tekrar appsnap i yükle demişsin ama biraz daha açar mısın? Biz şöyle yaptık baktık ekran "silde to emergency" den "slide to unlock" a dönmüyor. Slide to emergency" i sürekledik ve sıfırı tuşladık arama yı cevapladık ondan sonraki işlemleri aynen yaptık fakat yine takıldık...
  • canoliflower telefonunun versiyonu kaç?? hani daha yeni elime geçti demişsin 1.1.3 olma şansı varmı?? çünkü bu yöntemin 1.1.3 üzerindeki etkisi ne bilmiyoruz ki muhtemelen etkisiz.

    bi de taaa en baştan denedinizmi??
    her adımı eksiksiz yaptınızmı?

    tekrar tekrar yapmanın bi zararı olcağını sanmıyorum ama zorlamamak en iyisi tabi ki.biraz daha dikkatle inceliyip araştırıp en az tekrala işin içinden çıkmak en güzeli.

    demek istediğim aynen o idi! arama falan filan sonrada jailbreak.com dan appsnapp'i yüklemek.ben de olumuştu dediğim gibi ve tekrar yapınca oldu.
  • fleischman,

    Telefonun seri numarasının 4. ve 5. hanesinin yanyana gelerek oluşturduğu sayı 50 yani bu da demek oluyor ki 1.1.2 değil mi?
    bu versiyonu öğrenmenin en sağlıklı yolu nedir? Telefon elime dün ulaştı evet fakat 6 ocak da alındı telefon. arkadaş alırken de sormuş versiyonunu 1.1.2 demişler o zaman kendisine.
    Ayrıca sizin tutorial daki işlemleri de adım adım yapıyoruz. Herhangi bir yerde yanlışlık yapsak zaten oraya kadar gelemeyiz heralde değil mi?
    ne yapacağım bilmiyorum.... Dün baya denedik çünkü hep aynı yerde takılıyoruz. Telefon tekrar başlamıyor benim. Bu ekranın kararması telefonun eniden başlaması anlamına gelmiyor demi? Çünkü home button a basınca ekran geri geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.