Şimdi Ara

İphonda kullandığınız kılıflar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşte bunun adına gizli propaganda deniyor: ABD, bunu çok iyi yapar. Bahsettiğiniz durumlardan anlaşıldığına göre siz de gizli propagandanın etkisi altında kalmışsınız.

Bu yöntemle emperyalist ülkeler, farkında olmadan kendi sembol ve kültürlerini diğer insanlara empoze ederler. Maalesef biz de bu duruma çok maruz kalan bir ülkeyiz...
  • Editlerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOS7

İşte bunun adına gizli propaganda deniyor: ABD, bunu çok iyi yapar. Bahsettiğiniz durumlardan anlaşıldığına göre siz de gizli propagandanın etkisi altında kalmışsınız.

Bu yöntemle emperyalist ülkeler, farkında olmadan kendi sembol ve kültürlerini diğer insanlara empoze ederler. Maalesef biz de bu duruma çok maruz kalan bir ülkeyiz...

tamam hocam sen kazandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7th

Spada 0.3 mm. Hem silikon ve kırılmıyor esnek ve rengi telefonla güzel uyum sağlıyor bi çok renk modeli mevcut Turkcell İletişim Merkezinden 20 tl ye aldım

İphonda kullandığınız kılıflar...

Hocam bendw bu kilifin siyahini kullaniyorum gayet guzel duruyor telefonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  İphonda kullandığınız kılıflar...
  • sakallıyan S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah bilmiyodum bu markayı, esneme felan yaptımı hocam kullandıgınız süre boyunca?
  • Hocam o ürünü nereden ve ne kadara aldınız acaba? İnternette gördüm çok hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 14 Nisan 2014; 1:42:03 >
  • Vapor element case
     İphonda kullandığınız kılıflar... İphonda kullandığınız kılıflar... İphonda kullandığınız kılıflar...

• quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Eyvallah bilmiyodum bu markayı, esneme felan yaptımı hocam kullandıgınız süre boyunca?

Esneme falan yapmadı. Kolay takılıyor zor çıkarılıyor. Hediye geldi hocam. Teyzem getirmişti. Ona da avrupadaki arkadaşı getirmiş. Çok karışık yani. Teyzem iPhone 5 kullanmadığı için. 59$ diye biliyorum. Buradan bakabilirsiniz (Çin yeni yılına ozel yanı metal kılıf da var çok güzel :) ) elementcase.com

• Spigen slim armor
    Glas.t vardı bide ama meme yaptı ekranda, söktüm.

• Önce iPhone sonra iPad almış birisiyim.
    iPhone'u Turkcell şubesinden almıştım ve cihazı orda çıkartıp güncelletip üzerine mat ekran koruyucu ve darbeyi emmesi için plastik desenli siyah kılıf almıştım. Sonraları kabarcıklar beni deli etti, ekran koruyucuyu çıkardım. Baktım aletin çizildiği falan yok, telefon elime kılıfla kaba geliyordu zaten buna da gerek yok diyerek çıkardım. Uzun süre öyle kullandım minik çizikler var şimdi üzerinde ama emin olmadığım nokta bunların ne zaman oluştuğu. Her neyse dibine kadar girip bir saat bakıp anca görünen çiziklerle kafayı neden yorayım dedim kendi kendime. Sevmiyorum öyle kendimi gereksiz şeylerle yormayı. İlerleyen zamanlarda iPad aldım ve sadece iTunes'dan film izlerken kullanmak üzere stand kılıf aldım. Tüm zamanlar kılıfsız kullanıyorum. Yani, benim gibi düşünen arkadaşlar kılıf kullanmasanız da olur. Şunu da söylemekten fayda var çoğu arkadaşım sadece estetik amaçlı kılıf kullanıyordu. Hani görseli için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.