Şimdi Ara

İPEK ÜNİVERSİTESİ NASIL GENÇLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fikri olan var mı? belki ekonomi/psikoloji yazarım.

bu arada çok alakasız ama tobbda nanoteknoloji mühendisliği imkanı var mıdır

• İpek gibi
  • Sadece kampüsun çok guzel olduğunu biliyorum. Başka bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta ben gezdim Orayı. Sana şu kasar diyim adamlar otel yapmış bildiğin. Saray gibi

• sitesinde okulla ilgili bir tane bile resim yok, internette dolaşan projede ne zaman yapılır belli değil. cemaat üniversites bu arada. istediğin bölümlerde de bi tane bile prof hoca yok. Karar senin.

• Bknz:Cemaat

• aynen öyleymiş valla. şuan baktım ve ağzıma sinek kaçıyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni bir okul olmasina ragmen tam burslulari bayagi yuksek puanla ogrenci aldi, kampusu harika. egitimi hakkinda bilgim yok ama cogu hocasinin bilkentten geldigini duymustum. gecen internette bir sey gordum roger waters ipek uniye kaydoldu diye. dogru mu troll mu bilmiyorum da dogruysa kaliteyi dusun pink floyd'un efsanesi bile kaydolmus :d

• dönümnoktasıı kullanıcısına yanıt
    üniversiteyi bilmem de yurtları müthiş özellikle kız yurdu her yere merkezi ve otel gibi
    not:yanlış anlamayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan var bide işadamı olan
  • bi dk yav daha bitmemiş mi okul inşaat mı yani? evet prof yokmuş fark etmedim onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dönümnoktasıı

bi dk yav daha bitmemiş mi okul inşaat mı yani? evet prof yokmuş fark etmedim onu

ben daha bitmedi diye biliyorum, davalık o arazi. zaten dediğim gibi bi tane bile fotoğraf yok, hepsi fotoşok. Gittiğine deymez, başka okullar bak.
    https://www.google.com.tr/search?q=ipek+%C3%BCniversitesi+in%C5%9Faat&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=b-KPVZiqG4a3sQH244qIBg&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=OK0Rc16nrlbYLM%3A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmg02 -- 28 Haziran 2015; 15:03:50 >

• yedimseniygs Y kullanıcısına yanıt
    abi yukarıda arkadaş belirtmiş de prof yokmuş. yalnız o inşaat halinde mi kampüs mükemmel ama. trolldür yav o kadar olsa ben giderim direk valla
  • öğretim üyeleri iyi aslında ama(ekonomi için konuşuyorum). bi gidip gerçeğini görmek lazım
  • PEKİ TOBB NANOTEKNOLOJİ??????
  • Yumusacik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOBB Nanoteknoloji tam burslu veya 75 burslu geliyorsa kaçırma bence ipekte ekonomi okusan nolur hacı köklü ünilere bak ankara siyasal odtü hacettepe vs.
  • bu üniversite ipek yolunda değil miydi kardeşim ben önceki sene uzak orası diye yazmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.