Şimdi Ara

ipage.com den aldığım host a ttnet ile giriş yapılmıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün domain ve host satın aldım buradan. google dns ayarlı iken girebiliyorum sadece. türkiye dns i yani otomatik dns ayarlarında site açılmıyor.

edit:araştırdım ipage.com üzerindeki bütün sitelerin hiçbirine ttnet üzerinden girilmiyor

okadar plan yaptım site hazırladım ancak bu ttnet denen allahın belası firma yüzünden açtığım site bir halta yaramicak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 28 Mayıs 2012; 15:35:20 >

• Merhaba;

DNS ayarlamaları genel olarak 24-48 saat sürmektedir. Fakat, sunucu içerisinde DNS ayarlamalarında hata bulunup bulunmadığını da araştırmakta fayda bulunmaktadır. Hosting firması ile konuyla alakalı iletişime geçerseniz daha iyi yardımcı olacaklardır diye düşünmekteyim.

Ancak, ilk olarak, 48 saat beklemekte fayda bulunmaktadır...

İyi günler...
  • teşekkürler ben zaten panikledim livechat ile görüştüm firma ile onlarda 24 ile 48 saat sürüyor dediler bekliyorum bende
  • araştırdım ipage.com üzerindeki bütün sitelerin hiçbirine ttnet üzerinden girilmiyor

okadar plan yaptım site hazırladım ancak bu ttnet denen allahın belası firma yüzünden açtığım site bir halta yaramicak
  • dns den dir yoksa ipage.com sitesine giremezdin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.