Şimdi Ara

iPadOS 16 dizüstüleri aratmayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Manyak manyak işler kardeşim bir ekosistem kuruyorsun farklı farklı işletim sistemlerin var birine odaklansana M1 işlemci serisine odaklan bütün cihazlar da kullan . Halla halla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad, macleri tamamlayan bir göreve sahip. Bunun en önemli örneği ek ekran olarak kullanabilme, ipadde kalemle çizim yapıp mace aktarabilmeyi sayabiliriz. Bir wacom tablet kadar olmasa da yüne de tasarımcılar için ipadi macle kullanmak çok konforlu oluyor. Benzer şekilde ipad ile not alıp, akşam eve geldiğimizde macten çalışmaya devam etmek de benzer bir konforu sunuyor.
    Bana göre ipad bitmez. Daha bunun sırf ipadler için yazılmış uygulamalar kısmını da düşündüğümüzde ipad bambaşka bir dünya sunıyor, diyebiliriz .
    Dediğim gibi En ideal kullanım mac + ipadi birlikte kullanmak ve yenü sürüm ioslarla bu ikilinin daha iyi anlaşması sağlanacaktır diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 5 Haziran 2022; 20:33:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin anlattığın android ios farkı. İos kullanan kişi zaten kısıtlamaları biliyordur. İhtiyaca göre almak lazım. İos ve android kullandım bana ios daha kolay geliyor. Androidde internette dolaşmak bile bana zevk vermiyor.


    fiyatlar da dolar yüzünden saçmasapan bir hal aldı. İpad pro 7300 tl ye almıştık. Şimdi ki fiyatlara almak çok güç.

    gönül ister ipadden sıkılırsak samsung tablet alalım ama olmıyor işte




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 5 Haziran 2022; 21:27:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trooe199 kullanıcısına yanıt

    İlerleyen süreçte işletim sistemleri de ortak olur diye düşünüyorum fakat iPad'ler istese de Macbookları baltalayamaz en azından ağır güç gerektiren iş amaçlı kullanıcılar için.


    Atıyorum M3 Lite modeli iPhone'a koyar, M3 iPad'e koyar, M3 Pro yapar Macbook'a koyar. En fazla iPad, Macbook Air ile birleşir ki olması gereken de o bir yandan tek ürün olur artık ister klavyesiz al, ister ek klavye ile.


    Macbook Air müşterisinin kaçına hangi fiyatlandırma ile iPad satılabilir ki? Klavye çok kullanmıyorsam - ihtiyaç duymuyorsam ve desktop işletim sistemi gereksinimim yoksa iPad alır geçerim, varsa Macbook Air alırım ikisini bir almak çok şey kazandırmaz. Param olsa 14'lük M1 Pro veya 16'lık M1 Max yanına da hem 2. ekran hem portable - giriş ve orta seviye kullanım hafifliği için her hangi bir iPad tamam işte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 6 Haziran 2022; 1:37:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.