Şimdi Ara

ipad2 servise götürdüm yenisi geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ıpad2 mı servıse goturecem ama kullandıgım yazılım 4.3.3 jb lı boyle gonderırısem garantı kapsamından cıktıgı ıcın alacaklaırnı tahmın etmıyorum ıos 5 yukleyıp mı gondersem yada 4.3.5 olarakmı gondereyım ve bu arada itunesin en son versıyonunu yukledım ve yuklerken karsıma ıos 5.0.1 ıbaresı geldı dırek yuklememmı gerekıyor yoksa yazılımı ınternetten ındırmem gerekıyormu bı sorum daha var restore yapmak ıcın gene 4.3.5 ınternetenn ındırmem gerekıyormu dırek ıtunesten gerı yukle desem olmazmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantıc -- 7 Şubat 2012; 14:49:48 >

• Update e bas 5.0.1 yukle
  • pekı servısde oyle gondersem bılkomda sorun cıkarırlarmı acaba
  • arkadaslar bu arada cıhazım ıpad2 16 gb +3g
  • her ihtimale karsi update butonuna basip yollayin :)
  • Yani ios5 yukle ve gonderin diyorsunuz arkadaslar dogrumudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

Yani ios5 yukle ve gonderin diyorsunuz arkadaslar dogrumudur

Buranin turkiye oldugunu unutmamak lazim evet 501 yapip yollayin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'u tamire vereli 4 ay oldu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet! Sizce baska anlam cikmasi mumkun mu ki?!?
  • Arkadasim bence bir back up al,ardindan temiz bir restore ve son update i yukle ve gonder..ne olur ne olmaz
  • arkadaslar evet cıhazı goturdum ve cıhazın sıfır yenısı gonderdıler sorun kamera kameram fabrıka cıkıslı kamera sorunlu oldugu ıcın garantı kapsamına gırdı ve cıhazın bıre bır degısımını 5 gun ıcınde yaptılar cıhazım bılkom garantılı bı cıhaz ıpad2 wifi +3g sızınde eger boyle bı sorununz varsa arkadaslar cıhazınızın degısmesını tavıseye ederım garantı kapsamında ıse kamera cekım fotograflarından bırnını sıze buraya resmını koyacam eskı ıpad2 fotograf cekımı en kısa zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

merhaba arkadaslar ıpad2 mı servıse goturecem ama kullandıgım yazılım 4.3.3 jb lı boyle gonderırısem garantı kapsamından cıktıgı ıcın alacaklaırnı tahmın etmıyorum ıos 5 yukleyıp mı gondersem yada 4.3.5 olarakmı gondereyım ve bu arada itunesin en son versıyonunu yukledım ve yuklerken karsıma ıos 5.0.1 ıbaresı geldı dırek yuklememmı gerekıyor yoksa yazılımı ınternetten ındırmem gerekıyormu bı sorum daha var restore yapmak ıcın gene 4.3.5 ınternetenn ındırmem gerekıyormu dırek ıtunesten gerı yukle desem olmazmı acaba

arkadaslar evet cıhazı goturdum ve cıhazın sıfır yenısı gonderdıler sorun kamera kameram fabrıka cıkıslı kamera sorunlu oldugu ıcın garantı kapsamına gırdı ve cıhazın bıre bır degısımını 5 gun ıcınde yaptılar cıhazım bılkom garantılı bı cıhaz ıpad2 wifi +3g sızınde eger boyle bı sorununz varsa arkadaslar cıhazınızın degısmesını tavıseye ederım garantı kapsamında ıse kamera cekım fotograflarından bırnını sıze buraya resmını koyacam eskı ıpad2 fotograf cekımı en kısa zamanda

• degisimden sifir(kutu) urun mu aldiniz ? degisimlerde normalde refurbished urun veriyorlar .
  • Türkiyede genelde kullanıcı hatası diyip kestirirler ama Bilkom çok iyi çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

degisimden sifir(kutu) urun mu aldiniz ? degisimlerde normalde refurbished urun veriyorlar .

Benim de tahminim öyle bişeyler çünkü cihaz kutu değişik gelme di bende öyle sanmıştım ama cihaz temiz digerinden iyidir oto bozuktu ama kurulu gelmedi eski kutusunu gönderdiler ama sorun su ki bütün cihazları öyle yapıyorlar bilkom servis islerini artık girisimservis diye bı şirkete vermisler ve sadece cihaz geldi kutu gelmedi büyük bı ihtimal dediğiniz gibi olmuş olabilir

cihaza burdan baktım Apple pazar diyor demektir bu ürünleri getirende bilkom Özkan

IMEI SORGULAMA

IMEI :   
    Durumu :   IMEI numarası kayıtlı
    Kaynak :  İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
    Üretici :  Üretici: Apple Pazar Adı: iPad 2 A1396 Model Bilgileri: iPad 2 A1396
    Sorgulama Tarihi 07.02.12

Bu sorgulama bilgilendirme amaçlıdır, kesinleşmiş kayıt anlamına gelmemekte olup
    ispat hukuku açısından geçerliliği bulunmamaktadır.

* Üretici Bilgisi sorgulama GSM Association dan alınan veriler ūzerinden yapılmakta olup sadece bilgilendirme amaçlıdır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantıc -- 7 Şubat 2012; 22:10:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.