Şimdi Ara

ipad2 google earth varmı (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4s için var ipad2 içinde varmı? Amerika marketinde var sanırım ben nereden temin edebilirim bu proğram bana çok lazım cihazım jailbreakli

Yapıldı:

öncelikle yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
    ipadimde apple türkiye hesabı vardı ve yeni apple us hesabı alıp onuda ipadime tanımladım şuan ipad2'im de 2 farklı hesap var ve google earthi kullanabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanci86 -- 26 Ağustos 2012; 15:00:23 >

• var tabiki. appstorea google eart diye arama yapın
  • US hesabın varsa indir appstore dan.Yoksa installous ta olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • installous ta yok malesef türkiye mağazasında da yok us mağazasında var, ben us mağazasında hesap açsam onu ipadime yükleye bilir miyim sıkıntı çekmeden yoksa yeni hesap tanımlayacağım için bütün uygulamalarım silinir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanci86

installous ta yok malesef türkiye mağazasında da yok us mağazasında var, ben us mağazasında hesap açsam onu ipadime yükleye bilir miyim sıkıntı çekmeden yoksa yeni hesap tanımlayacağım için bütün uygulamalarım silinir mi

Hayır bir sorun olmaz. Kredi kartsız bir Apple ID (Amerika) açacaksınız ve indireceksiniz. Ben sorunsuz olarak açtım ve Google Earth yükledim.

• Ben us hesabi kullanin sadece satin alacaginizda tr den yorumlari okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F113A1C22 -- 25 Ağustos 2012; 9:24:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.