arkadaşlar i pad almayı düşünüyorum ama, ipad wifi mi almalıyım yoksa wigi+3g modelini mi almalıyım? ipad i kesinlikle telefon olarak kullanmayacağım, istediğim sadece her yerden wireless ile internete girsin, yani herhangi bir yerde kablosuz internet varsa ona bağlanayım yeter o zaman ipad wifi mi almalıyım birde i pad wifi aldım diyelim bunun 16gb olanını mı tavsiye edersiniz yoksa 32'lik mi almalıyım kısaca 16gb ile 32 gb arasında fiyat farkı çok, ama 16 gb ile 32gb arasında çok büyük bir fark yok, bilgisayarınıza 600gb lık hard disk takabiliyorsunuz mesela ne dersiniz, yorumlarınızı bekliyorum
bir de i pad almaktan amacım makale okumak, çok sayıda makale okumam gerekiyor, bilgisayardan rahat okuyamıyorum sürekli printerdan çıkarmam gerekiyor, 16 gb-32gb tercihini düşünürken bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim
16 bence bir de internet paketi almayacaksan 3g li model almana gerek yok
Bende iPad alıcam şimdi ama kapasite konusunda terettuddeyim iPhone 4 var bende onda 16 gb rahatlıkla yetiyor hatta 10 gb boş suan ipad yetermi onu düşünüyorum
yaziyla makalr ile dolmaz 16gb,hat uzerinden nete girmeyeceksen 3g li olanda gerekmez, 16gb kucuk bi alan degil muzik video arsivi yapmayacaksaniz herturlu yeter