Şimdi Ara

ipad wi-fi mi, yoksa i pad wifi+3g mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar i pad almayı düşünüyorum ama, ipad wifi mi almalıyım yoksa wigi+3g modelini mi almalıyım?
    ipad i kesinlikle telefon olarak kullanmayacağım, istediğim sadece her yerden wireless ile internete girsin, yani herhangi bir yerde kablosuz internet varsa ona bağlanayım yeter
    o zaman ipad wifi mi almalıyım
    birde i pad wifi aldım diyelim bunun 16gb olanını mı tavsiye edersiniz yoksa 32'lik mi almalıyım
    kısaca 16gb ile 32 gb arasında fiyat farkı çok, ama 16 gb ile 32gb arasında çok büyük bir fark yok, bilgisayarınıza 600gb lık hard disk takabiliyorsunuz mesela
    ne dersiniz, yorumlarınızı bekliyorum

• bir de i pad almaktan amacım makale okumak, çok sayıda makale okumam gerekiyor, bilgisayardan rahat okuyamıyorum sürekli printerdan çıkarmam gerekiyor, 16 gb-32gb tercihini düşünürken bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim
  • 16 bence bir de internet paketi almayacaksan 3g li model almana gerek yok
  • Bende iPad alıcam şimdi ama kapasite konusunda terettuddeyim iPhone 4 var bende onda 16 gb rahatlıkla yetiyor hatta 10 gb boş suan ipad yetermi onu düşünüyorum
  • yaziyla makalr ile dolmaz 16gb,hat uzerinden nete girmeyeceksen 3g li olanda gerekmez, 16gb kucuk bi alan degil muzik video arsivi yapmayacaksaniz herturlu yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.