Şimdi Ara

İpad vs İpad 4 Touch Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çizim için kullandığım ipadim var sormak istediğim 2 sorum var ipad ipad 4 arsında dokunmatik bakımdan hızı ve hassaslığı gözle görülür derecede fark yaratıyor mu bir de başka bir pc veya flash diskimde olan dosyalarımı normal i pad'e atarken izlediğim yol ipad 4 'te de aynı mı biraz acemice sordum bunu ama ne bileyim belki daha kolaydır direk bağlayıp aktarabiliyor muyuz felan onu bilmek istiyorum çünkü internette bek faydalı veya akıcı bir bilgi bulamadım özellikle youtube'de ipad 4 ile ilgili çizim videolarını bulamadım hepsi ipad'ti.

• iPad, ipaddir. Fark yaratmaz. Dokunmatik hassasiyeti aynıdır. iPad 4'te işlemci daha gelişmiştir. Daha yuksek performans alırsınız. Ekran cozunurlugu de ipad 3'le retina seviyesine cikmistir.Hangi iPad modeli ile kiyaslayacagimizi söyleseydiniz size daha rahat cevaplar verebilirdim. Zira iPad 1'de bazen ram yetersizliğinden kaynaklı dokunmatikte gecikme sorunları olabiliyor. Bir de başlıkta iPad touch yazıyor o ne anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 21 Ocak 2013; 7:22:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız ekran ağırlık farkı yani senin ısını etkilemez hocam bosuna masraf etme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone xr vs iphone 11
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.