Şimdi Ara

İpad Video İzleme ve Uygulama İndirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ipad 2 aldım 2 gün önce. Ama video atıp izlemeyi beceremedim. Bunun için bütün videoları açan sorunsuz bi uygulama var mı? onu indireyim

Bir de ücretli uygulama indirmek istiyorum ama benden fatura adresleri falan istiyor bende fatura yollanmasını istemiyorum bunun nasıl bir yolu vardır? Nasıl ücretli uygulama indirilir?

teşekkürler

• Video için AVPlayer HD yi öneririm.

Kredi kartı numaranı yaz yeterli, adrese fatura gelmesi söz konusu değil, satın aldıktan sonra mail adresine geliyor.
  • teşekkürler cevabın için;

Birde indirdiğim bi uygulamayı hem iphone 4s de hemde ipad2 de kullanmam mümkün oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigo315

teşekkürler cevabın için;

Birde indirdiğim bi uygulamayı hem iphone 4s de hemde ipad2 de kullanmam mümkün oluyor mu?

Bildigim kadarila avplayer universal degil. Appstoreda uygulamanin altinda minik bir arti isareti varsa hem ipad hem iphone icin kullanabilirsin.. Ama programlari almadan once lite surumlerini falan bulmaya calis. Sana onerecegim video izleme programlari (format degistirmene nerdeyse hic gerek yok)

1:avplayer en kalitelisi bana gore.
    2:oplayer
    3:aceplayer

Altyazi ugrastirmaz bunlarda. Ayni isimde olmasi yeterlidir.

Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupkan

quote:

Orijinalden alıntı: rodrigo315

teşekkürler cevabın için;

Bildigim kadarila avplayer universal degil. Appstoreda uygulamanin altinda minik bir arti isareti varsa hem ipad hem iphone icin kullanabilirsin.. Ama programlari almadan once lite surumlerini falan bulmaya calis. Sana onerecegim video izleme programlari (format degistirmene nerdeyse hic gerek yok)

1:avplayer en kalitelisi bana gore.
    2:oplayer
    3:aceplayer

Altyazi ugrastirmaz bunlarda. Ayni isimde olmasi yeterlidir.

Kolay gelsin..

AV playerdan gerisi resmen yalan. Parasının hakkını sonuna kadar veriyor. Eger jb varsa XBMC. Donanım hızlandırma kullandığı için 1080P 18mbps hd filmi pürüzsüz oynatıyor. Ipadde jbden vazgeçemeyeceğim ilk eklenti.

• Merhaba,

Çeşitli formatlardaki filmleri ipad için makul sürede optimize ederek convert edecek program arıyorum.

Örneğin; ben, Handbrake programını kullanıyorum

Özellikle altyazıyı filme punto ve konum ayarlayarak gömebileceğim, blueray vb büyük ebatlı dosyaları ipad için en uygun dosyaya dönüştürebilecek programları bulmaya çalışıyorum.

Siz, PC'de kullandığınız programlardan hangilerini önerirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone izleme programı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.