Bildirim
ipad ve tivibu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tivibu TTnet'in hizmetidir.Ve TTnet henüz iPad veya iPhone için herhangi bir uygulama yapmamıştır. Fakat tivibu dışında güzel televizyon uygulamaları mevcut... Biraz araştırın derim
_____________________________ Corsair 380T | Asus Z170I Pro Gaming | Intel i7 6700K Corsair H100 | Kingston Hyperx Fury 2x8GB DDR4 | Asus GTX980 Strix 4GB 256Bit | Samsung 950 Pro 512GB | Asus PG279Q | Logitech K360 | Logitech G9x -
-
bakalim ben teklif edeyim belki yaptirirlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkker
bakalim ben teklif edeyim belki yaptirirlar.
Ben cok yazdim olan bisey olmadi :) -
güzel olur aslında.
_____________________________ -
mac işletim sistemlerinde web üzerinden izleyebilirsiniz yazıyor. sıkça sorulan sorular kısmında tivibunun. _____________________________ -
silverlight kullanıyor tivibu. _____________________________ -
Ciik izleyemiyorsun kesinlikle com ugrastim silverlight yukleyemediginden olmuyor tek care ipad icin bi uygulama cikarmalari ama her zaman geriden geldikleri icin bir kac seneye anca
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler