Şimdi Ara

iPad uygulamadan atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha dün iPad 4 aldım fakat bazen oyunlardan atıyor. Tesla Wars oyununda bi ara 4-5 kere üst üste attı. Şimdi sorun yok ama bazen oyundan atıyor iPad, nedeni ne olabilir servise versem mi ?

• cihazı restore yap. yazılımsal bir problem muhtemelen. geçmezse servise verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Arkadaşlar daha dün iPad 4 aldım fakat bazen oyunlardan atıyor. Tesla Wars oyununda bi ara 4-5 kere üst üste attı. Şimdi sorun yok ama bazen oyundan atıyor iPad, nedeni ne olabilir servise versem mi ?

Teala wars ta sıkıntı var başka hangi oyunda atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

Arkadaşlar daha dün iPad 4 aldım fakat bazen oyunlardan atıyor. Tesla Wars oyununda bi ara 4-5 kere üst üste attı. Şimdi sorun yok ama bazen oyundan atıyor iPad, nedeni ne olabilir servise versem mi ?

Bir de Smurfs mu ne o oyunda evlerin yerini değiştirirken attı. Başka atmadı hiç. Youtube'da 1 saate yakın Avrupa yakasını izledim sıkıntı olmadı. Sabahtan beri karıştırıyorum aleti süper alet ama canımı sıktı biraz.
    Tesla Wars'da bi bölümü bitirdikten sonra atıyordu oyun sırasında değil. Sizde de öyle mi acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3datt

cihazı restore yap. yazılımsal bir problem muhtemelen. geçmezse servise verirsin.

Teşekkürler, sorun hala devam ederse dediğinizi yapacağım.

• kimleri atmıyor ki bu ios
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

Bir de Smurfs mu ne o oyunda evlerin yerini değiştirirken attı. Başka atmadı hiç. Youtube'da 1 saate yakın Avrupa yakasını izledim sıkıntı olmadı. Sabahtan beri karıştırıyorum aleti süper alet ama canımı sıktı biraz.
    Tesla Wars'da bi bölümü bitirdikten sonra atıyordu oyun sırasında değil. Sizde de öyle mi acaba ?

uygulamayla alakasız olacak amawww.webteizle.com üzerinden safariden izleyebilirsin avrupa yakasını kalitesi iyidir;)Ben 190 bölümüde ordan izledim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone telefona şarkı atma
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ayni sorun bende ilk aldigimda olmustu.1 gun sonra degisim yaptilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

Ayni sorun bende ilk aldigimda olmustu.1 gun sonra degisim yaptilar.

teşekkürler cevabın için hocam. Şimdilik sıkıntı yok eğer yine atmaya devam ederse değişmeye veririm aleti.

• Rica ederim.hatta bunun icin baslikta acmistim.isterseniz arastirin.aldigim gun appstore dan ve safariden 6-7defa atti.bende urunu saturne goturdum.sorgusuz sualsiz degisim yaptilar.bilcom garantiliyse teknik servise sorun.ben sordugumda restore et vs dediler.yaptim bikere daha atti bnde degistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

Rica ederim.hatta bunun icin baslikta acmistim.isterseniz arastirin.aldigim gun appstore dan ve safariden 6-7defa atti.bende urunu saturne goturdum.sorgusuz sualsiz degisim yaptilar.bilcom garantiliyse teknik servise sorun.ben sordugumda restore et vs dediler.yaptim bikere daha atti bnde degistim.

anladim, bende safari veya store da atma olmadi sadece tesla warsda atinca canim sikildi biraz birde dun face de atti bir kere. suan sorun yok bakalim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.